Abonare la google news

Declarația pe proprie răspundere. Cum arată noul document

Declarația pe proprie răspundere. Guvernul a impus noi restricții, începând de duminică seara! Astfel, românii nu mai pot ieși din casă între 22.00 și 05.00 dacă nu au o declarație pe proprie răspundere și un motiv bine întemeiat. Declarația pe propria răspundere și-a modificat forma.

Declarația pe proprie răspundere. Carantina de noapte începe la ora 22, astfel voi ieși din casă cu declarație cu o oră mai devreme.

Toți cetățenii vor trebui să aibă asupra lor, între 22 și 5, declarația pe propria răspundere sau adeverința de la angajator.

Citeste si:  DOCUMENT. Noile restricții adoptate de Guvern. De la ce oră se închid magazinele și când se interzice ieșirea din casă după ora 20:00

Declarația pe propria răspundere a fost modificată cu noile restricții impuse de guvern românilor.

De Paște nu se vorbește despre lockdown, dar măsurile vor fi severe.

Declarația pe proprie răspundere. Starea de alertă a fost prelungită cu 30 de zile, iar magazinele își pot desfășura activitatea până la ora 21.

Pensiunile și hotelurile de la munte vor putea funcționa la capacitate de 70%.

Sute de polițiști și jandarmi în stradă, în prima noapte de restricții de la ora 22.00! Au aplicat peste 5.500 de sancțiuni în valoare de aproape 1,3 milioane lei

Potrivit noilor restricții, cetățenii pot ieși din casă între 22.00 și 05.00 dimineața doar cu un motiv bine întemeiat, susținut de o declarație pe proprie răspundere. Polițiștii și jandarmii din toată țara au vegheat pentru a se asigura că oamenii respectă regulamentul anti-COVID. În urma acțiunilor punctuale de control, au fost aplicate 5.533 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.286.370 de lei.

Citeste si:  Fermierii pot obţine bani europeni pentru a introduce aditivi în furajele animalelor cu scopul de a reduce emisiile de metan ale acestora

Bilanț coronavirus. 2.972 de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore. Alți 82 de români au murit din cauza SARS-COV-2. Peste 1.200 de persoane sunt internate la ATI

Aproape 3.000 de cazuri noi de COVID-19 au fost depistate în ultimele 24 de ore. Alți 82 de români au murit după ce s-au infectat cu SARS-COV-2. De asemenea, peste 1.200 de pacienţi cu COVID-19 sunt internați la ATI.

Citeste si:  Dan Negru, adevărul despre declarația lui Dragos Bucur. Nu s-a mai putut abține, ce secret a divulgat

Citeste articolul pe Gandul

 14 total views