31 mai 2:06 PM

Abonare la google news

Declarația fotbalistului care-i va supăra pe fanii dinamoviști: „E un loc de muncă și e aiurea să spui că n-ar fi OK să joci la o anumită echipă”

Mihai Eșanu (22 de ani), portarul celor de la Dinamo, este unul dintre cei mai iubiți jucători de către fani, dar una dintre declarațiile sale lasă loc de interpretări.

Goalkkeperul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo în ultimele etape ale playoutului când formația din Șoseaua Ștefan cel Mare s-a salvat de la retrogradare.

Titularul din poarta „câinilor” a lăsat de înțeles că nu ar spune nu în cazul în care pe adresa clubului ar sosi o ofertă de la o rivală.

Declarația care-i va supăra pe fanii dinamoviști: „E un loc de muncă și e aiurea să spui că n-ar fi OK să joci la o anumită echipă”

„Sunt dinamovist de mic, dar nu mi se pare tocmai profesionist să spui că n-ar fi OK să joci într-un anumit loc. E un loc de muncă și e aiurea să spui că n-ar fi OK să joci la o anumită echipă”, a declarat Mihai Eșanu la Digi Sport.

Actualul titular din poarta lui Dinamo este un fotbalist altfel: își face timp să meargă și la facultate, iar profesorii au numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului.

Mihai Eșanu, fotbalist cuminte cu facultate

Mihai Eșanu este student la UNEFS și a explicat în exclusivitate pentru ProSport cum se împarte între antrenamente și cursuri.

„Încerc pe cât posibil să ajung și la facultate, primul semestru din primul an am fost accidentat și puteam să îmbin recuperarea cu facultatea.

Din semestrul doi a venit pandemia și s-au făcut orele online și mi-a fost mai ușor să fiu prezent. Și aici primul modul l-am făcut online, acum văd că joi și vineri trebuie să venim la facultate și încerc pe cât posibil să termin și facultatea.

Am o scutire de la Dinamo și nu am chiar nevoie sută la sută din prezențe”, a spus Mihai Eșanu, pentru ProSport.

Citeste articolul pe ProSport