joi 28 octombrie 11:00 PM

Abonare la google news

Decizie radicală! Facebook își schimbă numele în Meta. „Este următoarea frontieră”

Schimbări majore pentru Facebook. În cadru conferinței despre realitatea virtuală și augmentată Facebook Connect, ce a avut loc joi, a fost anunțat faptul că Facebook schimbă numele companiei în Meta.


În curând Facebook își va schimba numele în Meta, lucru ce va marca și următorul pas pe care compania vrea să îl facă. Schimbarea numelui în Meta reflectă dorința companiei de a se dezvolta dincolo de rețelele sociale și de a familiariza publicul cu metaversul, termenul științifico fantastic folosit de Facebook pentru a descrie viziunea sa despre ce înseamnă a lucra și a juca într-o lume virtuală. (CITEȘTE ȘI: ALERTĂ CERT-RO. A APĂRUT O NOUĂ MODALITATE DE FRAUDĂ. CE POȚI PRIMI PE FACEBOOK MESSENGER)

„Astăzi suntem văzuți ca o companie de social media, dar în ADN-ul nostru suntem o companie care construiește tehnologie pentru a conecta oamenii, iar metaversul este următoarea frontieră, așa cum erau rețelele sociale când am început.


În metavers, vei putea face aproape orice îți poți imagina: să te întâlnești cu prietenii și familia, să lucrezi, să înveți, să te joci, să faci cumpărături, să creezi, precum și experiențe complet noi care nu seamănă cu nimic când te gândești la computerele sau telefoanele de astăzi. Am făcut un film care explorează cum ai putea folosi metaversul într-o zi. În acest viitor, te vei putea teleporta sub formă de hologramă pentru a fi la birou, la un concert cu prietenii sau în sufrageria părinților tăi”, a declarat Mark Zuckerberg.

(VEZI ȘI: PROBLEME PENTRU COLOSUL FACEBOOK! WHATSAPP, INSTAGRAM ȘI FACEBOOK, PROBLEME DE FUNCȚIONARE GRAVE)

Cancan.ro


Stirile.eu