sâmbătă 11 septembrie 10:06 AM

Abonare la google news

De unde a dat indicații Mihai Iosif, antrenorul suspendat al Rapidului, în derby-ul cu UTA: „Prin filme am mai văzut cum stăteam eu”

Mihai Iosif, antrenorul suspendat al Rapidului, a văzut derby-ul cu UTA Arad din peluza oficială a arădenilor. Nu i-a purtat noroc deloc acest lucru, pierzând cele trei puncte pe final de joc.


Comisia de Disciplină a FRF a dictat, vineri, cu doar câteva ore înaintea partidei UTA Arad-Rapid, suspendarea celor doi antrenori din Liga 1 fără licență Pro, care au dat indicații de pe bancă fără a deține acest drept: Mihai Iosif (Rapid) și Andrei Prepeliță (Argeș) – câte două etape. Plus o amendă sportivă de 6.800 de lei.

Astfel, Mihai Iosif a fost nevoit să improvizeze rapid o strategie prin care să-și coordoneze echipa eficient în meciul cu UTA Arad.


Mihai Iosif, nevoit să-și conducă echipa, în meciul cu UTA, din tribune

Mihai Iosif a ținut permanent legătura prin telefon cu banca tehnică, însă semnalul nu a fost unul foarte bun și i-a dat mari bătăi de cap tehnicianului rapidist.

„Am discutat cu preparatorul fizic, dar greu, nu s-a auzit bine, se întrerupea. Ne-am mișcat cam în reluare la această comunicare. Noi eram pregătiți tehnologic, dar asta a fost. Eram în cameră, mă pregăteam de meci, cum să primesc vestea?! Credeți că mai era ceva de discutat?! Numai prin filme am mai văzut cum am stat eu”, a declarat Mihai Iosif, imediat după partidă.

De unde a condus Mihai Iosif, antrenorul suspendat al Rapidului, derby-ul cu UTA: „Prin filme am mai văzut cum stăteam eu”(De unde a condus Mihai Iosif, antrenorul suspendat al Rapidului, derby-ul cu UTA: „Prin filme am mai văzut cum stăteam eu”)

Rapidul a avut meciul „în mână”, după reușitele lui Alexandru Albu – minutele 16 și 21. Arădenii au reușit să smulgă un egal în ultimele 10 minute ale partidei, prin reușitele lui Ioan Hora – minutul 82 din penalty și Liviu Antal – minutul 86.

Președintele Rapidului, Daniel Niculae, a criticat modul în care FRF a ales să anunțe suspendarea celor doi atacanți, cu doar câteva ore înaintea partidei UTA-Rapid, în care Mihai Iosif era implicat activ.

„Nu este normal ca această decizie sa apară cu doar câteva ore înaintea unui meci important, contra unei echipe foarte bune. Mihai Iosif îşi stabilise o anumită strategie, iar acum totul este dat peste cap. Antrenorul Rapidului a fost, este şi va fi numit de către conducerea clubului pe baza CALITĂŢILOR sale şi nu a diplomelor obţinute în 10 ani de zile”, a reacționat Daniel Niculae, pentru pagina de Facebook a clubului rapidist.

Prosport.ro


Stirile.eu