luni 18 octombrie 10:12 AM

Abonare la google news

De necrezut ce salariu are o vânzătoare Zara România. Câți lei primește lunar

În ultima perioadă lucrurile au fost dificile pentru toată lumea, din cauza pandemiei. Numeroși oameni și-au pierdut locurile de muncă, iar alții au trebuit să suporte scăderi salariale. Mulți tineri încearcă acum să își găsească un loc de muncă, iar pentru unii job-ul de vânzător în magazinele din mall-uri este tentant. Câți lei se încasează lunar într-un astfel de job?


Numeroși oameni și-au pierdut slujbele, iar acum mulți sunt în căutarea unui job nou. Deși locurile de muncă sunt destul de puține, comparativ cu alții ani, și mai restrânse ca domenii de activitate, cei doritori au totuși de unde alege. Acum, mulți dintre tineri se îndreaptă către un job de vânzător în magazinele din mall-uir, însă câți bani încasează, de fapt, pentru o astfel de meserie.

În acest domeniu, salariile diferă în funcție de magazine și de nivelul de experiență, de numărul de ore lucrate și de alternanța turelor. Mai mult, în scenă intră și capacitățile fiecăruia de a își negocia contractul.


(CITEȘTE ȘI: ANGAJĂRI LA RCS RDS. CUM POŢI LUCRA LA DIGI ŞI CE SALARIU ARE UN AGENT DE VÂNZĂRI)

Câți lei primește lunar o vânzătoare Zara România

Salariile vânzătorilor din magazinele de haine din mall-uri diferă, însă am aflat cât încasează lunar o vânzătoare Zara România. Pentru acest job remunerația se apropie de 2.500 de lei.

Mai exact, o vânzătoare Zara România primește lunar un salariu de 1.950 lei (net), la care se adaugă un bonus de 100 lei pe lună și tichete de masă de 300 lei. Astfel, se ajunge la un total de 2.350 de lei lunar.

(VEZI ȘI: SE VOR FACE ANGAJĂRI LA MAI. ANUNȚUL FĂCUT DE MINISTRUL DE INTERNE, LUCIAN BODE)

Cancan.ro


Stirile.eu