Abonare la google news

De la cine și-n ce mod își vor încasa restanțele salariale antrenorii și jucătorii celor de la Academica Clinceni + Ce se întâmplă cu Adi Popa și Gardoș!

Antrenorii și jucătorii formației Academica Clinceni vor pleca duminică într-un cantonament în Blugaria, dar în lotul ilfovenilor nu se vor mai regăsi Adi Popa și Florin Gardoș, jucători care s-au antrenat până sâmbătă cu echipa lui Ilie Poenaru. Apoi, Raul Rusescu se va întoarce în Turcia, în timp ce Cristi Tănase a semnat cu FC Argeș. Staff-ul tehnic și jucătorii au găsit împreună cu șefii o modalitate de achitare a restanțelor salariale.

Ilie Poenaru a semnat prelungirea contractului cu Academica Clinceni pe încă un an.

ProSport a aflat că cei din staff și fotbaliștii au ajuns la un consens cu oficialii privind plata datoriilor!

De la cine și-n ce mod își vor încasa restanțele salariale antrenorii și jucătorii celor de la Academica Clinceni! Bonusurile pentru calificarea în play-off se vor vira în ianuarie 2022

Fiecare jucător și antrenor din staff-ul celor de la Academica a primit din partea conducerii o hârtie „la mână”. Au dreptul să depună documentul la LPF și în momentul în care prima tranșă din drepturile TV va ajunge către forul condus de Gino Iorgulescu, atunci oamenii acestuia pot vira direct în conturile jucătorilor și tehnicienilor restanțele. Datoriile datează din februarie.

Totodată, Poenaru, echipa tehnică și componenții lotului au un act prin care tot LPF e cea care poate vira restanțele privind bonusurile pentru calificarea în play-off-ul sezonului. Sumele vor ajunge în conturile jucătorilor în ianuarie 2022.

  • Până cel târziu la 15 august jucătorii vor aștepta de la LPF plata restanțelor salariale în care nu sunt incluse și bonusurile pentru calificarea în play-off-ul sezonului trecut

Adi Popa și Gardoș nu vor mai continua la Clinceni

Altfel, conform surselor ProSport, Florin Gardoș și Adi Popa nu vor mai continua la Academica Clinceni, deși până sâmbătă cei doi s-au antrenat sub comanda lui Ilie Poenaru.

Surse din cadrul clubului ilfovenilor ne-au dezvăluit că acestora li s-a făcut o ofertă financiară de continuare a colaborării mai mult de „ochii lumii”, deoarece nimeni de la Academica nu mai dorea ca cei doi să rămână și din sezonul viitor. Astfel că, cei doi foști internaționali nu au acceptat propunerile respective și nici nu vor mai merge cu Poenaru în cantonamentul din Bulgaria.

 

Citeste articolul pe ProSport