miercuri 19 ianuarie 12:15 AM

Abonare la google news

De ce și-a „supărat” Diana Munteanu fanii. E criticată dintr-un motiv uluitor


Diana Munteanu nu scapă de critici nici în 2022! Stilul de viață pe care-l are, dar și ceea ce postează pe Instagram i-au adus un val de reacții negative, atunci când se aștepta mai puțin. CANCAN NEWS are toate detaliile!


Diana Munteanu pare să aibă un stil de viață extrem de sănătos, iar sportul nu lipsește din nicio zi! Drept urmare, corpul prezentatoarei este extrem de tonifiat. Aspect care nu ar fi deloc feminin, susțin unii dintre urmăritorii acesteia.

„Toate femeile își doresc să fie slabe, dar…”

Postarea care i-a intrigat pe urmăritorii Dianei Munteanu

O fotografie recent postată de blondă a dat startul unui val de comentarii răutăcioase. Diana e criticată că ar fi mult prea slabă, că și-ar fi pierdut feminitatea sau chiar că ar fi ajuns în pragul anorexiei.

„Frumoasă, dar puțin cam schelet. Adică nu e chiar OK așa. Toate femeile își doresc să fie slabe, dar la tine deja se văd coastele …cam nașpa”, este doar unul dintre multele comentarii malițioase de la postarea vedetei.

(NU RATA: CUM REUȘEȘTE DIANA MUNTEANU SĂ ARATE CU 20 DE ANI MAI TÂNĂRĂ)

În ceea ce o privește pe Diana, e bine știut faptul că e mulțumită de felul în care arată și tocmai de aceea nici nu bagă în seamă răutățile venite din mediul online.

Ce surprize vă mai așteaptă la CANCAN NEWS

Au suferit de depresie și nu le-a fost rușine să o recunoască! Mihai Trăistariu, Andreea Raicu, Oana Roman sau Adda sunt doar câteva dintre celebritățile care au fost diagnosticate cu această afecțiune.

Andreea Raicu a învins depresia (Foto: CANCAN.RO)

Din fericire, au depășit perioadele nefaste. Nu a fost ușor, dimpotrivă. Lupta a fost aprigă, însă acum, după ce s-au vindecat, găsesc puterea să vorbească despre aceste momente.

(CITEȘTE ȘI: CUM SE ÎMPARTE ANDREEA RAICU ÎNTRE TERASĂ ȘI BIROU)

Iar Loredana Groza este criticată de către unii dintre fani. Ultima postare a artistei a stârnit vâlvă printre internauți, care s-au grăbit să o pună la zid pentru descrierea atribuită pozei.

Loredana Groza și-a „împărțit” fanii în tabere, cu ultima postare (Foto: CANCAN.RO)

CANCAN NEWS vă prezintă întreaga dispută dintre cântăreață și prietenii virtuali deveniți brusc… inamici.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro