Abonare la google news

De ce s-a ajuns la cozi la centrul de vaccinare de la Regina Maria, de pe Observatorului

Subprefectul Clujului, Irina Munteanu, a făcut unele precizări în legătură cu cozile care s-au format la centrul de vaccinare de la Regina Maria, unde unii clujeni s-au trezit că data rapelului a fost schimbată.

S-au suprapus pentru cateva zile rapeluri cu doza 1 pentru toți cei programați în platforma. Au preluat totodată o serie de persoane programate pe celălalt centru regina maria care a ieșit din programul de vaccinare la începutul lunii. La fel, au rapel peste toate astea pentru persoane dializate apartinand a doua centre de dializa, care sunt la momentul rapelului și care le-au fost arondați, fiind exceptați de la programarea în platforma. Au format echipa noua, suplimentară de vaccinare pentru perioada asta, dar și alt personal angrenat pentru a gestiona toate persoanele, astfel incat sa se reduca cat mai mult timpii de așteptare. Toata lumea primește vaccin fără probleme”, a precizat subprefectul Clujului, Irina Munteanu.

Citeste si:  O stea variabilă semiregulată în galaxia Andromeda, descoperită în premieră naţională de o echipă a Observatorului Astronomic Galați

Citeste articolul pe Stiridecluj

 47 total views