21 august 10:00 AM

Abonare la google news

De ce nu o însoțește Toni Iuruc pe Simona Halep la turneele din SUA! Afacerea de milioane pentru care bărbatul stă departe de sportivă

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (41 de ani) au fost de nedespărțit în ultima vreme, dar cei doi îndrăgostiți vor sta cea mai lungă perioadă departe unul de celălalt. Asta pentru că Simona se află în SUA, pentru a participa la turnele din sezonul de hard, iar Toni a rămas în țară.

Simona Halep a fost însoțită de Toni Iuruc la majoritatea turneelor din 2021, dar partenerul sportivei a rămas acasă de data aceasta! Simona va petrece o lună în SUA: după ce a jucat la turneele de la Montreal și Cincinnati în luna august, românca se pregăteșe pentru US Open (30 august – 12 septembrie).

Toni Iuruc nu o însoțește pe Simona Halep în SUA; campioana tenisului mergând peste Ocean alături de antrenorii Darren Cahill și Daniel Dobre! Partenerul ei a rămas în țară, pentru a monitoriza o afacere aflată în plină ascensiune.

De ce nu o însoțește Toni Iuruc pe Simona Halep la turneele din SUA! Partenerul sportivei monitorizează o afacere de milioane în Capitală

Dacă Simona Halep se reface în SUA după accidentarea suferită la Cincinnati, în speranța că va putea participa la US Open, Toni Iuruc se ocupă de afaceri la București! Viitorul soț al Simonei a făcut mai multe investiții profitabile, cei mai mulți bani venindu-i din imobiliare! În acest moment, Toni ridică o clădire impresionantă în sectorul 2 al Capitalei, zona Floreasca, care este aproape de finalizare. Iuruc a fost surprins de Evz.ro, în aceste zile, mergând la imobilul respectiv, îmbrăcat cu o cămașă și o pereche de jeanși.

Toni Iuruc a venit pentru o discuție cu arhitectul și contructorul celui mai nou imobil pe care îl ridică. După ce a făcut o inspecție detaliată, viitorul soț al Simonei și-a luat rămas bun de la cei pe care îi chemase la întâlnire, s-a urcat în mașină și a demarat în trombă. Toni Iuruc are business-uri estimate la câteva milioane de euro, intrând afaceri în urmă cu 20 de ani. El încasează peste 100.000 de euro lunar doar din chirii. În schimb, Simona Halep, intrată și ea în imobiliare, are o avere de aproximativ 45 de milioane de euro.

Citeste articolul pe ProSport