luni 17 ianuarie 12:49 AM

Abonare la google news

De ce îl acuză unii dintre fani pe Deliric că s-a „compromis”


„Fugi”, „Linii de tramvai” sau „Independent” sunt doar câteva dintre piesele cu care Deliric a contrariat o parte dintre fani. Unii au simțit nevoia să-i transmită că “s-a compromis”. Cu toate acestea, artistul știe că nu poate mulțumi pe toată lumea și are un mesaj tranșant.


Răzvan Eremia, cunoscut sub numele Deliric, este un rapper român care se bucură de succes. Însă, așa cum era de așteptat, are și contestatari. Deși mulți îi ascultă piesele și se regăsesc în versurile sale, există și unii care consideră că, pentru a rămâne în trend, rapper-ul s-ar fi “compromis”. Așa că Deliric a pus punctul pe “i”.

„Dacă eu mi-am dorit să prind la public, nu e un compromis”

“Nu aș avea de ce să fac compromisuri artistice! Dacă o zici din punctul acela de vedere, când zice lumea că «Te-ai compromis pentru că ai făcut nu știu ce piesă, pentru că ai vrut să prinzi».

Deliric și Inna, la plimbare (Foto: CANCAN.RO)

(VEZI ȘI: INNA ȘI DELIRIC AU IEȘIT LA UN PAHAR DE VIN “PE TROTUAR”)

Dacă eu mi-am dorit să prind la public, nu e un compromis. Eu probabil chiar mi-am dorit să fac asta. Iar pentru notorietate nu aș avea de ce să fac compromisuri, pentru bani nu aș avea.

Am bani, e bine! Nu cred că o să fac, dacă fac un hit și-l ascultă 20 de milioane în loc de 5 milioane, diferența în bani nu e mare. Nu am de ce să fac! Sunt convins că o să mai supăr din ascultători care o să zică «Te-ai stricat»”, a spus Deliric, în podcastul lui Gojira.

Alte surprize la CANCAN NEWS

Adi Nartea nu are regrete! Actorul din serialul “Vlad” ar fi învățat să privească lucrurile într-o manieră diferită față de majoritatea oamenilor, astfel încât să nu fie bântuit de fantomele trecutului. Vedeți mai mult dacă dați PLAY pentru CANCAN NEWS.

Ce experiențe neplăcute l-au făcut pe Adrian Nartea să „evolueze” (Foto: CANCAN.RO)

Iar Celia i-a transmis un mesaj plin de recunoștință lui Costi Ioniță, care a ajutat-o să devină una dintre artistele îndrăgite de public, în anii 2000.

Au fost zece ani în care cântăreața a fost prezentă în topurile muzicale și era nelipsită de la concerte.

Costi Ioniță, ridicat în slăvi de Celia (Foto: CANCAN.RO)

Acum, după ce s-a retras din industria muzicală și s-a axat pe viața de familie, Celia nu uită de artistul care i-a fost alături la începuturile sale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro