Abonare la google news

De asta nu-i mai pasă de Dinamo! Ionuț Negoiță, îndrăgostit ca în adolescență: „Mi-am urmat pas cu pas visul!” | GALERIE FOTO

Ionuț Negoiță a scăpat de Dinamo și are motive să fie fericit, mai ales că pe plan personal lucrurile merg excelent pentru fostul patron al „câinilor”.

Nu doar Ionuț este un om cunoscut, mai ales după ce a fost o bună bucată de timp patronul lui Dinamo. Adina Negoiță, soția lui Ionuț, arată superb și este managerul unei clinici din București.

Adina a terminat Facultatea de Medicină, iar împreună cu Ionuț Negoiță are două fetiție.

Ionuț Negoiță are o soție de succes, care arată superb: „Mi-am urmat pas cu pas visul!”

De curând, Adina Negoiță, care poate fi comparată oricând cu soția lui Dan Petrescu, și-a deschis și o clinică, unde oferă servicii medicale.

„Încă din anii adolescenței visam cu ochii deschiși să aduc zâmbetul pe chipul oamenilor în suferință, să-i ajut să se simtă bine în pielea lor, conștientă de faptul că un trup sănătos și frumos, un chip luminos și placut îți dau o stare de confort interior și te pot ajuta să privești cu încredere orice provocare a vieții. N-a fost ușor, dar am fost consecventă, urmându-mi pas cu pas visul”, se prezintă Adina Negoiță pe site-ul clinicii sale.

Contestat și acum de fanii lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă mai are doi copii din prima căsătorie, cu Carmen.

„E clar că Negoiță a fost un mincinos. E un mincinos notoriu și am senzația că a vrut doar să scape de Dinamo, ca nu cumva numele lui să fie asociat cu ce e acolo. Sunt convins că oamenii ăștia, când au preluat clubul, au acceptat să facă un acord de confidențialitate, că să nu spună nimic din ce au găsit acolo.

Oferta pe care i-o făcusem noi lui Negoiță era extrem de corectă pentru el, care a luat acest club și nu a făcut nimic cu el. L-a băgat mai în rahat decât l-a găsit! Nu a știut să administreze deloc bine. E clar că l-a folosit doar pentru imagine și pentru chestii de care ar trebui să se ocupe organele statului”, a declarat Răzvan Oprea, membru ADPD.

Sursa: Prosport