Abonare la google news

De asta își permite Simona Halep să le ofere salarii colosale antrenorilor! Detalii neștiute despre sursele de venit ale sportivei: „Își plătește echipa dintr-un foc!” EXCLUSIV

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) este una dintre jucătoarele de tenis care își plătesc regește antrenorii! Simona îi oferă o sumă colosală lui Darren Cahill (55 de ani), dar românca nu scoate niciun ban din buzunarul ei!

Simona Halep are surse de venit pe care publicul nu le cunoaște, prin care le asigură salariile antrenorilor Darren Cahill și Daniel Dobre! S-a zvonit că australianul, considerat unul dintre cei mai buni antrenori de tenis, încasează 1 milion de dolari pe sezon de la eleva sa, pe care o pregătește începând cu anul 2015.

Prin prisma faptului că se află de mai bine de șapte ani în Top 10 WTA, Simona face parte dintr-un grup select de jucătoare, care primesc garanții financiare pentru participarea la mai multe turnee din circuit! Practic, salariile antrenorilor Simonei sunt acoperite de aceste sume foarte importante.

De asta își permite Simona Halep să le ofere salarii colosale antrenorilor: „Își plătește echipa numai din garanțiile de participare la turnee”

Simona Halep își permite să le ofere salarii colosale antrenorilor, iar ProSport a stat de vorbă cu fostul tenismen Mihai Rusu (72 de ani), care a oferit detalii neștiute despre cum reușește sportiva să îi platească regește pe membrii staff-ului: Darren Cahill este un antrenor de top, iar eu estimez că el câștigă lejer în jur de 10.000 de euro pe săptămână! Pentru cineva din afara circuitului ar părea bani foarte mulți, dar în mod normal sunt bani câștigați corect, sunt câștigați pe muncă. Să nu uităm că, în afară de Grand Slam-uri, jucătoarele de top primesc garanții de participare când se duc la turnee.

Din ceea ce știu eu, garanția de participare a fetelor din Top 5 se duce la 100.000 – 150.000 de dolari. Iată că dintr-un foc Simona își plătește echipa numai din garanțiile de participare, fără a pune la socoteală premiile care vin din turul I, turul 2, dacă ajunge în semifinală sau finală. Deci nu e nicio problemă financiară aici! Din informațiile mele, salariile atât în ATP, cât și în WTA sunt între 500 de euro de euro, până la 15.000 de euro pe săptămână! Iar contractele se fac în funcție de numărul de săptămâni pe care jucătoarea este însoțită de antrenor”, a dezvăluit Mihai Rusu, cel care în prezent este antrenor de tenis în Germania.

Citeste articolul pe ProSport