17 martie 7:07 PM

Abonare la google news

DDB, încă un efort uriaș! Au plătit 100.000 de euro. ”Datoriile amenință”

Fanii-acționari de la Dinamo au făcut încă un efort uriaș pentru a salva clubul din Ștefan cel Mare. Concret, ei au plătit 100.000 de euro. Acești bani reprezintă salariul unui fost jucător pe doar 4 luni.

DDB a plătit 100.000 de euro, salariul unui fost jucător pe doar 4 luni!

Borja Valle este cel care a avut privilegiul de a primi în cont în jur de 100 de mii de euro de la asociația suporterilor. Internaționalul este jucătorul cu cel mai mare contract dintre cei aduși de Pablo Cortacero.

Fanii lui Dinamo se luptă din răsputeri pentru a salva echipa bucureșteană de la faliment. În ciuda apariției noului coronavirus de tip SARS-CoV-2, suporterii au reușit să scape clubul de dauna produsă de Pablo Cortacero, acționarul majoritar de la Dinamo.

Plată uriașă efectuată astăzi ingrată situație pentru noi, câinilor! Nu e treaba noastră să luăm decizii la nivel sportiv. DDB a încercat să facă lucrurile cât mai aproape de firesc, deși la Dinamo situația e unică în lume, de aproape 2 ani încoace. În timp ce la cluburile cu organizare de tip socios suporterii plătesc o cotizație simplă, anuală, în cazul lui Dinamo suporterii își țin clubul în viață zilnic, cu bani munciți din greu și luați de la familii.”, au transmis reprezentanții programului DDB.

Dinamo a scăpat de datoriile către Borja ValleDinamo a scăpat de datoriile către Borja Valle

Semnal de alarmă: ”Datoriile amenință, licența bate la ușă”

Situația de la Dinamo este mult mai complicată decât pare. DDB a anunțat că suma pentru stingerea datoriilor aferente obținerii licenței se ridică în acest moment la 550 de mii de euro. În primă fază, datoria era de 1,2 milioane de euro.

Situația e dinamică, datoriile amenință, licența bate la ușă, banii trebuie strânși, iar instabilitatea în care acționarul majoritar menține clubul, inclusiv prin procese, îi împiedică pe profesioniști să accepte să vină, deși unii dintre ei sunt dinamoviști. Și să nu își închipuie cineva că aveam pretenția să vină gratis, dimpotrivă, ofertele financiare au fost oneste. Oamenii ăștia însă au avut rezerve, ceea ce e de înțeles, nu vrei să pleci de unde ești, apoi să te dea afară Cortacero, dacă va câștiga procesul. Imaginea lor ar fi avut de suferit!”, se mai arată în anunțul postat pe pagina de facebook de suporterii lui Dinamo.

Cei care au demarat programul socios DDB fac parte din Peluza Cătălin Hîldan. Este nevoie în continuare de sprijinul celor care susțin echipa roș-albă pentru obținerea licenței.

Citeste articolul pe PlaySport