joi 29 iulie 1:54 PM

Abonare la google news

David Popovici, puștiul fenomen printre „rechini”: Primele declarații

David Popovici a devenit la vârsta de 16 ani, un adevărat fenomen al natației în plan mondial. Campionul  a fost unul dintre cei mai tineri concurenți de la proba finală de 100 de metri liber, care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi.


În marea finală la 100 de metri liber, David Popovici a concurat cu marile „bestii” și „rechini” din natație în plan mondial. Adolescentul minune de numai 16 ani a încheiat marea cursă de 100 de metri liber de la Jocurile Olimpice pe locul 7, rivalii săi având vârste între 21 și 24 de ani. Popovici a fost la „distanță” de doar o secundă de câștigătorul medaliei de aur Caeleb Dressel, sportiv american cu 8 ani mai mare.

Sportivul David Popopivici a ocupat locul 7 în finala probei de 100 de metri liber din cadrul concursului de nataţie de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. După probă, sportivul a transmis un mesaj susținătorilor săi: „Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Aventura continuă! Mândru ca sunt român”, a declarat David pe pagina personală de Facebook.


David Popovici mai are o șansă la medalia de aur, înotătorul se află în competiție și la proba de 50 m liber, unde va concura în seria a 6-a, vineri după-amiază, de la ora 13.12, urmând ca în cazul calificării între primi 16, să evolueze sâmbătă în semifinale și duminică în finală.

Romaniatv.net


Stirile.eu