vineri 19 noiembrie 6:04 PM

Abonare la google news

Darren Cahill l-a dat pe spate pe Horia Tecău! Mesaj superb, la retragerea campionului: „Un adevărat gentlemen al tenisului!”

Darren Cahill a transmis un mesaj emoționant după ce Horia Tecău a decis să spună adio tenisului!


Fostul antrenor al Simonei Halep consideră că Tecău este „un adevărat gentlemen” pentru lumea tenisului.

Horia Tecău a disputat joi ultimul meci al carierei în circuitul ATP! În ciuda faptului că s-a impus în ultimul joc al grupei de la Turneul Campionilor alături de Kevin Krawietz, cei doi au ratat calificarea în semifinale.


Darren Cahill, mesaj superb pentru Horia Tecău: „Un adevărat gentlemen!”

Simona Halep, dar și alți jucători de tenis importanți care l-au cunoscut pe Horia Tecău, au fost mișcați de anunțul fostului ocupant al locului 2 mondial în clasamentul de dublu. Unul dintre cei mai buni antrenori din circuit, Cahill a scos și el în evidență performanțele importante din cariera lui Tecău.

„Un adevărat gentlemen al tenisului masculin s-a retras săptămâna aceasta după o carieră stelară: 3 titluri de Grand Slam la dublu, 38 în total, medalie de argint olimpică și fost loc doi în clasamentul ATP la dublu. Mai important, a fost respectat de toți semenii săi. Bravo Horia Tecău! Pensionare placută, prietene”, a scris australinul, pe contul personal de Twitter.

Horia Tecău (România) și Kevin Krawietz (Germania) au părăsit cu capul sus Turneul Campionilor 2021, după ce i-au învins pe Horacio Zeballos (Argentina) și Marcel Granollers (Spania) în ultimul meci al Grupei Verzi: 6-3, 6-7(1), 10-6.

Românul a participat pentru a şaptea oară la Turneul Campionilor, după ce la ediţiile precedente a făcut-o alături de suedezul Robert Lindstedt (2011, 2012) şi de olandezul Jean-Julien Rojer (2014, 2015, 2017, 2019), câştigând trofeul în 2015, după o finală cu Florin Mergea şi indianul Rohan Bopanna.

Prosport.ro


Stirile.eu