sâmbătă 11 septembrie 6:06 PM

Abonare la google news

Dario Bonetti prefațează șocul FCSB

Antrenorul dinamovist Dario Bonetti este convins că meciul cu FCSB, programat duminică, va fi unul extrem de atractiv pentru spectatori, deoarece ambele cluburi au operat mutări la nivelul lotului de jucători în această pauză.


Dinamo a legitimat nu mai puțin de opt jucători în ultima perioadă, odată cu ridicarea interdicției la transferuri, pe când FCSB i-a adus pe Valentin Gheorghe, Claudiu Keșeru și Constantin Budescu. Sunt șanse mari să îi vedem pe teren încă din primul minut pe mulți dintre noii veniți, dar antrenorul „câinilor” a anunțat deja că nu va miza pe toți, deoarece nu sunt încă puși la punct cu pregătirea fizică.

Tehnicianul lui Dinamo este de părere că locul din clasament, 14, nu oglindește valoarea reală a echipei sale, lucru valabil și în cazul adversarilor, clasați pe poziția a opta.


Dario Bonetti: „Vom încerca să scriem încă o pagină importantă în istoria clubului nostru!”

Antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, a părut extrem de motivat înaintea întâlnirii cu FCSB și a încercat să le transmită și jucătorilor săi această atitudine. Italianul susține că meciul este mai important decât altele, „cu toate că numărul punctelor puse în joc este același”.

„Întâlnim un adversar cu adevărat puternic, clasamentul nu oglindeşte însă valoarea celor de la FCSB. Dar considerăm că şi noi suntem în aceeaşi situaţie, locul din clasament nu arată unde am fi putut să fim cu câteva puncte în plus. Ştim că este o partidă importantă, dar diferită de toate celelalte, chiar dacă punctele puse în joc sunt aceleaşi. Trebuie să dăm totul, dacă se poate 101%”, a declarat Dario Bonetti în cadrul unei conferințe de presă, conform Digi Sport.

Dario Bonetti a ținut să atenționeze că elevii săi nu vor intra pe teren cu atitudinea unei echipe inferioare, astfel că FCSB ar trebui să fie îngrijorată: „Vedem ce va fi mâine, noi vom încerca să scriem încă o pagină importantă în istoria clubului nostru. FCSB a schimbat multe lucruri în echipă, va fi un meci de văzut cu adevărat. Ambele echipe au schimbat, mâine vom vedea care este realitatea.

Keşeru şi Budescu sunt jucători de calitate, la fel cum sunt şi ai noştri. Niciodată nu există un singur pericol, trebuie însă ca noi să ne gândim la noi şi să construim meciul. Însă clar că avem sub lupă calitatea adversarului. Ce cred eu este însă că şi adversarul ar trebui să fie îngrijorat”.

Dintre jucătorii care au venit, unii vor juca, alţii nu, pentru că ei încă nu sunt din punct de vedere fizic la nivelul echipei. Mai ales pentru un meci important cum este acesta. Avem o echipă care are foarte multă calitate din punct de vedere individual şi asta ne linişteşte cât de cât.

Dario Bonetti

Prosport.ro


Stirile.eu