duminică 26 septembrie 8:12 PM

Abonare la google news

Dario Bonetti, dat afară de Dinamo! Conducerea clubului a făcut anunțul: „A fost o reziliere unilaterală!”


Dario Bonetti este istorie la Dinamo! Italianul a fost dat afară, iar administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit cum au stat lucrurile.


Mircea Rednic are cale liberă spre o revenire în „Ștefan cel Mare”, după ce Dinamo a scăpat în sfârșit de Bonetti.

Până la sosirea lui Rednic, Dinamo vrea să facă și alte transferuri: „În afară de portar, ne-ar trebui, ne-ar trebui transferuri pe toate posturile. Ne-ar trebui și atacant, și mjlocaș, ne-ar trebui poate, desi avem, fundaș. Totuși am adus unul, dar încă un mijlocaș și un atacant dacă am putea să găsim și pe care să putem repede să îi face să joace ar fi util”, a declarat Iuliu Mureșan la Prosport.ro Live.

Dario Bonetti, îndepărtat de la Dinamo: „Nu mai este antrenorul nostru!”

Răzvan Zăvăleanu n-a mai așteptat o negociere cu Dario Bonetti, iar Dinamo a profitat de faptul că este în insolvență pentru a-l îndepărta pe italianul care s-a făcut de râs în derby-ul cu FCSB, scor 0-6.

Infectat cu COVID-19, Bonetti nu va mai reveni în România, după cum a dat asigurări administratorul judiciar al lui Dinamo.

„Nu a fost o rezilieze bilaterală, ci unilaterală, în baza legii insolvenței. Dario Bonetti nu mai este antrenorul celor de la Dinamo”, a spus Zăvăleanu, conform Fanatik.

În acest moment, pare doar o chestiune de zile până când Mircea Rednic va reveni la Dinamo.

„Când nu va mai fi nimeni pe bancă și situația se va clarifica, i-am spus și lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi”, a declarat Mircea Rednic, pentru Sport Total FM.

Prosport.ro