12 iulie 3:12 PM

Abonare la google news

Dario Bonetti a sosit la București pentru a prelua pe Dinamo! „Meseria mea e să antrenez”

Conducerea celor de la Dinamo, în frunte cu Iuliu Mureșan, au confirmat mutarea lui Dario Bonetti ca antrenor princpial. Italianul a sosit azi în țară.

Antrenorul principal Dušan Uhrin a decis să renunţe la conducerea tehnică a echipei şi a cerut încetarea raporturilor contractuale cu clubul Dinamo Bucureşti.

60 de ani va împlini Dario Bonetti peste o lună, pe 5 august. A jucat pentru Brescia, Sampdoria, AS Roma, AC Milan, Verona, Juventus şi Spal, având o carieră impresionantă în fotbalul italian. Cu Juventus a câştigat Cupa UEFA în 1990

Dario Bonetti a sosit la București pentru a prelua pe Dinamo! „Meseria mea e să antrenez” | VIDEO

Italianul era așteptat la sediul clubului pentru ultimele detalii vizavi de semnarea contractului. Presa l-a așteptat pe Dario Bonetti la aeroport, unde fostul tehnician al „câinilor” a fâcut câteva declarații, fără să dea prea multe informații despre viitorul lui în Șoseaua Ștefan cel Mare.

„Nu știu care sunt problemele acum la Dinamo. Meseria mea este să antrenez, nu intru în amănunte. Va trebui să aștept să văd ce se întâmplă în continuare, să înțeleg și eu anumite lucruri.

Eu vreau să antrenez echipe de fotbal, nu vorbesc despre altceva. Sunt aici, vreau să ajut. O să merg să discut cu oficialii echipei. Nu sunt prea multe de discutat acum. Nu sunt trist pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo, la fotbal lucrurile merg în bine sau în rău. Sunt îndrăgostit de fotbal și de Dinamo

Fotbalul italian nu va muri niciodată. Avem 20 de jucători extraordonari și un selecționer minunat, de aceea am câștigat Euro 2020″, a declarat Dario Bonetti la venirea în România.

41 de meciuri a adunat Dario Bonetti pe banca dinamoviştilor în Liga 1, Cupa României şi Europa League: 10 în perioada iunie-octombrie 2009 şi 31 în 2012, între lunile aprilie şi noiembrie. Italianul a câştigat două trofee cu Dinamo Bucureşti cu Dario Bonetti la conducerea tehnică a echipei, Cupa României şi Supercupa României, ambele în 2012.

Citeste articolul pe ProSport