Abonare la google news

Dănuț Lupu, după ce Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină. „Fiecare face ce vrea atât timp cât n-are cine să conducă clubul!”

Dănuț Lupu, fostul mare internațional român, a reacționat după ce Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină.

Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină după controlul făcut de ANAD la finalul meciului câștigat de Dinamo cu FCSB, scor 1-0, în Cupa României,

Dănuț Lupu este de părere că scandalul provocat de Magaye Gueye la DinamO, dar și celelalte probleme de la clubul din „Ștefan cel Mare” ar putea avea legătură cu faptul că gruparea „câinilor” nu are un conducător cu mână de fier.

Dănuț Lupu, după ce Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină

„Nu cred că Dinamo avea nevoie de acest lucru. Dacă clubul i-ar păzi pe toţi…Fiecare face ce-şi doreşte în timpul liber! De-a lungul timpului, poate şi eu la moment dat mi-am petrecut timpul liber, dar nicidecum în această măsură. Fiecare îşi alege, anturajul şi mediul contează mult. În contextul în care au atâtea probleme, credeţi că-i mai interesa ce a făcut acest jucător? A făcut o greşeală, poate antrenorul a spus că se poate baza pe el. Atât timp cât într-un club nu are cine să conducă fiecare face ce vrea.

Citeste si:  Ce știu bărbații despre femei și ce ar mai vrea să cunoască. „Fiecare femeie are ceva dumnezeiesc în ea”

Eu îmi doresc ca aceşti suporteri minunaţi să reuşească să ajute acest club să ia licenţa. Dar nu ştiu ce vor face după. Aeastă echipă costă 200.000 de euro pe lună, eu nu cred că vor reuşi să menţină această echipă atât timp cât nu vor aduce un om sau o companie să investească.

Vreţi să vă spun ceva? Foarte multă lume a ajutat Dinamo, problema e că fac ce vor ei cu banii. De unde să ştiu eu unde ajung banii? Nu ştiu cine se ocupă de buget, nu e problema mea. 

Nu cred că se va putea spune că Dinamo nu are drept în Cupa României. A trecut atât timp, au mai jucat deja un meci, mi se pare anormal să spui că-i retrogradează pe Dinamo. Testele anti-doping se fac din trei în trei luni în străinătate, e greu ca un club să păzească 20 de jucători în timpul liber. Dacă erau alte substanţe, să-l ajute doctorul într-un fel sau altul, puteai spune că a greşit echipa”, a declarat Dănuţ Lupu, conform Look Sport.

Citeste si:  Ionel Gane a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce Cosmin Contra a plecat de la Dinamo. „Nu poate interveni teama”. Antrenorul din „Ștefan cel Mare”, mesaj pentru fanii din DDB

Citeste articolul pe ProSport

 48 total views