17 martie 5:01 PM

Abonare la google news

Dănuț Lupu, declarație neașteptată despre acționarii lui Dinamo: „Eu îmi doresc să vină spaniolii!”

Dănuț Lupu, fostul jucător important al lui Dinamo, a avut o declarație neașteptată despre acționarii majoritari ai clubului roș-alb. Acesta susține că își dorește întoarcea grupului de investitori spanioli, condus de Pablo Cortacero, la echipă.

Clubul Dinamo a fost preluat, în vară, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată formației din „Ștefan cel Mare”, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”.

Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

Dănuț Lupu, declarație neașteptată despre acționarii lui Dinamo

Deși toată lumea îi blamează pe spaniolii care au preluat-o pe Dinamo, Dănuț Lupu își dorește întoarcerea acestora la echipă. Fostul fotbalist și-a argumentat declarația prin faptul că spaniolii sunt patronii echipei, deoarece dețin majoritatea acțiunilor. Acesta speră ca, într-un final, Pablo Cortacero să transfere banii mult promiși în conturile lui Dinamo.

„În viață, nu întotdeauna ceea ce iubești e și frumos. Eu îmi doresc să vină spaniolii. Ar trebui să se termine acest circ, să știe și acest jucători în ce bancă se află. E foarte greu să joci fotbal când nu ai nicio stabilitate. Eu nu cred că jocul din ultima vreme e cel pe care pot ei să îl practice, dar, atâta timp cât nu știi ce se poate întâmpla, nu prea mai ai chef să joci fotbal. Îmi doresc ca Gigi (n.r. Mulțescu) să scoată tot ce e mai bun din ei. E o chestie puțin mai delicată dacă au bani sau nu au bani.

Asta trebuia șă știe domnul Negoiță. Dacă ești propietarul unei firme și ești acționar majoritar, poți să faci ce vrei cu acea firmă. Cu părere de rău pentru DDB, nu pot să facă ei ceva cu 20%. Eu mi-aș dori să vină spaniolii mâine, să aducă puțini sau mulți bani. Mi-aș dori să se clarifice această situație. Să găsească pe cineva care să investească în această echipă. Nimeni nu vrea să îi vadă pe spanioli, dar ei sunt propietarii”, a declarat Dănuț Lupu, la Digi Sport.

Citeste articolul pe ProSport