Abonare la google news

Daniel Oprița, săgeți către FRF înaintea derby-ului CSA Steaua – FCSB 2. „Nu știu dacă ar mai fi încercat să promoveze!”

Daniel Oprița, antrenorul principal de la CSA Steaua, a trimis săgeți către FRF (Federația Română de Fotbal), înaintea derby-ului pe care echipa sa îl va juca împotriva FCSB 2.

CSA Steaua primește vizita celor de la FCSB 2 sâmbătă, 13 martie, ora 15.00, în partida din Seria 4 a Ligii 3, iar Daniel Oprița și-a arătat nemulțumirea față de decizia luată de Federația Română de Fotbal.

Daniel Oprița este de părere că FRF ar fi trebuit să facă altfel seriile din Liga 3, iar FCSB 2 și CSA Steaua să nu mai fie nevoite să se întâlnească. Mai mult, antrenorul echipei Armatei și-ar fi dorit să aibă parte de un astfel de derby doar la baraj.

Citeste si:  Edi Iordănescu, precaut înaintea derby-ului CFR Cluj - Universitatea Craiova: „E o echipă rănită, ceea ce o face și mai periculoasă!”. Ce spune despre conflictul cu Papură | VIDEO

Daniel Oprița, săgeți către FRF înaintea derby-ului CSA Steaua – FCSB 2

„Ne așteptam ca FCSB să trimită jucători de la prima echipă, am văzut și declarațiile. Pot să trimită orice jucător la echipa a doua, dar mă gândeam la Federație, că ar fi putut face altfel seriile, să nu ne întâlnim de două ori. Dar acum n-avem ce să facem, trebuie să ne pregătim și să jucăm.

Citeste si:  Conducerea TVR și cea a Radioului public mai primesc un răgaz de o lună: Termenul de finalizare a rapoartelor privind decapitarea celor două instituții a fost prelungit până pe 31 martie. Tot până la finalul lunii a fost prelungit și termenul pentru Avocatul Poporului

Dacă ne întâlneam după aia (n.r. – la baraj cu FCSB 2)? Trebuia ca Federația să facă într-un fel să nu ne întâlnim cu ei nici după aia. Nu știu dacă atunci ar mai fi încercat să promoveze. E foarte posibil să ne mai întâlnim o dată, într-adevăr. Noi vrem să terminăm pe locul întâi”, a spus Daniel Oprița, tehnicianul Stelei, la Digi Sport Special.

Gigi Becali își trimite vedetele la meciul cu CSA Steaua

Gigi Becali este hotărât să o oprească pe CSA Steaua din drumul spre Liga 2, iar latifundiarul din Pipera a decis să trimită la echipa secundă a clubului său mai mulți fotbaliști de la gruparea condusă de către Toni Petrea. Astfel, Alexandru Buziuc, Răzvan Oaidă, Octavian Popescu, Ante Vukusic, Dragoș Nedelcu și Gabriel Simion ar putea fi pe teren la duelul programat sâmbătă, 13 martie, de la ora 15.00, Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport 1.

Citeste si:  Gigi Becali, decizie drastică în ziua meciului cu UTA: Octavian Popescu, titular cu Steaua în Liga 3! „De ce să câștige CSA? Cum să-i las să promoveze?!” Pe cine trimite la FCSB 2

Citeste articolul pe ProSport

 45 total views