Abonare la google news

Daniel Opriţa, prima reacţie după Steaua

  • Steaua – FCSB II 1-1
  • Daniel Opriţa, nemulţumit de arbitraj

Daniel Opriţa a protestat în prelungirile partidei şi a văzut cartonaşul roşu. Antrenorul Stelei este convins că rezultatul nu reflectă realitatea de pe teren. Asigură că jucătorii săi ar fi trebuit să obţină o victorie categorică.

Daniel Opriţa: „Toate deciziile luate de arbitru au fost în defavoarea noastră!”

A fost un meci clar al nostru, era nemeritat să pierdem. Ne-am dorit să câştigăm… după ce am egalat am arătat ca o echipă care ne-am dorit să câştigăm. Eu cred că s-a văzut care echipă a fost mai bună azi, care şi-a dorit victoria. Am avut ghinion, am avut ocazii foarte clare.

Citeste si:  Mărturii cutremurătoare despre profesoara de la liceul din Constanţa, care jignea elevii: Mamele voastre s-au drogat, voi sunteţi mutanţi!

Vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru curaj. S-a văzut că ei au fost mai fricoşi decât ai noştri. Ai noştri au încercat să joace, să se bată. Ocazii multe, eu zic că meritam să câştigăm la cel puţin 3 goluri.

Îmi pare foarte bine că au trimis jucători de la prima echipă, mi-a plăcut pentru că se motivează mai bine jucătorii. Să vină şi mai mulţi la meciul de baraj, nu e nicio problemă„, a declarat Daniel Opriţa.

Citeste si:  STUDIU Marea Britanie trebuie să vaccineze două milioane de persoane pe săptămână ca să evite un al treilea val

Tehnicianul lui CSA nu s-a ferit să îl acuze pe arbitru de viciere de rezultat. Nu a înţeles de ce golul lui Valentin Bărbulescu, din minutul 13, a fost anulat.

Am revăzut faza cu golul anulat. Eu zic că e viciere…nu vreau să vorbesc mai multe, dar cei care se pricep să analizeze. Eu spun că toate deciziile luate de arbitru au fost în defavoarea noastră.

Citeste si:  Un medic rezident are nevoie de ajutorul nostru! La cinci ani după ce a fost diagnosticată cu cancer, Ana-Maria are șansa la o operație în premieră în România

Dacă a venit un arbitru dr Liga 1 şi a anulat acel gol…care dacă nu intra mingea în poartă trebuia să fie penalty. Jucătorul lor a venit şi i-a dat peste picior„, a mai spus antrenorul Stelei.

În urma acestui rezultat, CSA Steaua conduce în continuare clasamentul cu 27 de puncte. De cealaltă parte, gruparea secundă a celor de la FCSB are 25 de puncte, după același număr de meciuri.

Citeste articolul pe AS

 15 total views