luni 23 august 6:00 PM

Abonare la google news

Daniel Niculae a rupt tăcerea. Ce mesaj i-a transmis lui Mirel Rădoi după debutul fabulos al Rapidului


Rapid a început excelent sezonul din Casa Liga 1. Giuleștenii nu au încasat niciun gol în şase meciuri. Ba chiar au câștigat cinci dintre partide. Daniel Niculae este foarte mândru de rezultatele obținute de către echipa pe care o conduce. Tehnicianul a făcut și câteva declarații pentru a pune capăt tuturor speculațiilor. Ce mesaj i-a transmis lui Mirel Rădoi după debutul impresionant al Rapidului?


Daniel Niculae, mesaj războinic către Mirel Rădoi

Daniel Niculae este foarte mulțumit de prestația jucătorilor săi. Giuleştenii nu doar că sunt neînvinşi în această ediţie de campionat, ei nici nu au primit gol în primele runde.

Da, conducător fericit şi prefer ca după fiecare meci să rămân fără voce, s-o ţinem tot aşa. Din păcate nu cred că vom putea până la finalul campionatului, dar cu cât lungim această perioadă frumoasă, cu atât este mai bine. Mă bucur enorm pentru băieţi, pentru jucători, pentru Miţă, pentru tot staff-ul tehnic, pentru conducerea clubului şi mă bucur enorm că am reuşit să-i facem pe suporterii noştri fericiţi.

Şi, implicit, pe cei care au făcut această deplasare lungă pentru că ştiţi foarte bine, nu este deloc uşor să faci o deplasare de câteva ore bune de mers cu autocarul.”, și-a început discursul Daniel Niculae, după partida FC Botoşani-Rapid, scor 0-2.

”La Rapid, nu se poate vorbi despre echipă, suporteri şi conducere separat”

Președintele Rapidului este convins că lotul pe care l-a alcătuit îl va duce acolo unde și-a propus. El a avut și un mesaj pentru Mirel Rădoi, pe care îl sfătuiește să ia exemplu de la Rapid.

Avem jucători foarte buni, începând de la Moldo (n.r. Horaţiu Moldovan) şi continuând cu toată linia de apărare şi sunt convins că atât Mirel, cât şi tot staff-ul echipei naţionale se uită la meciurile Rapidului şi cu siguranţă au găsit ceva variante şi pentru echipa naţională. Mergem foarte bine, reuşim să nu primim gol, dar să şi marcăm. Ăsta e un lucru foarte important.

Un joc bun, spun eu, echilibrat, cu ocazii la ambele porţi. Botoşaniul, o echipă foarte, foarte bună, o echipă periculoasă, care construieşte foarte mult, care joacă foarte mult pe lateral, pe benzi, cu jucători de viteză, care dacă ajung unu contra unu îţi pot face diferenţa.

Noi când vorbim de Rapid nu vorbim de jucători, de conducere şi de suporteri separat. Nu!  Noi, Rapid suntem toţi! De la primul angajat al clubului până la ultimul suporter. Suntem un tot unitar, suntem şi la bine, şi la rău alături de echipă. Cât vom fi aşa va fi foarte greu ca cineva să ne învingă.

Obiectivul nostru a fost anunţat de la începutul campionatului, rămânerea în prima ligă şi formarea unei echipe pentru sezoanele următoare.”, a mai spus preşedintele Rapidului.

Playsport.ro