Abonare la google news

Dana Săvuică i-a dat lecții de stil Lorei. A prins-o gafând, în direct, la TV: ”Nu, nu așa”

Dana Săvuică a fost prezentă azi în emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a prezentat în direct o adevărată lecție de stil pentru doamne și domnișoare. Evident, l-a acest ”curs„ oferit în direct s-a ”înscris” și Lora, care a avut câteva piedici…

Dana Săvuică i-a dat lecții de stil Lorei

Fostul manechin Dana Săvuică este o adevărată lady, după vorbă, după port. Astfel, aceasta a intrat în platou cu o carte și cu o coadă de mătură, ”ustensile”, care ajută în corectarea posturii.

”Cand vrem sa fim elegante trebuie sa avem si o doza de feminitate, o miscare si o postura potrivita. Parintii mei mi-au pus cartea de protocol in brate, am adus cartea aceasta scrisă de mine, codul bunelor maniere. Cand mergem cu capul pe strada nu mergem cu capul in pamant, trebuie sa avem o pozitie dreapta, umerii drepti, capul inainte. ca sa stam drepte mergeti prin casa cu o carte pe crestetul capului, ca să invatam sa fim cu privirea inainte. Trebuie sa aveti o delicatete in felul in care vă miscati. Totul trebuie sa fie in unghiuri drepte, umerii adunati. corpul nostru are nevoie sa stea drept. Centrul de greutate e mai sus. Din jocul de glezne pornim sa mergem. Rochiile si fustele s-au creat ca sa atraga atentia intr-un mod elegant.”, a spus Dana Săvuică.

Lora a experimentat si ea sfaturile Danei Săvuica, însă a cam gafat: ”Nu, nu așa”, a tot atenționat-o Dana Săvuică pe artistă.

Cum se menține Dana Săvuică în formă

Dana Săvuică pare că nu îmbătrânește deloc. La 51 de ani, aceasta are niște forme de invidiat. Cum își menține însă silueta?

 „Am început să am probleme cu greutatea. Parcă absolut orice firimitură îmi aducea kilograme în plus. A trebuit să mă adaptez. Acum nu mă mai vedeţi mâncând pâine, paste, orez sau cartofi, ci mai degrabă peşte, fructe de mare cu salate variate. Cantitativ e mai puţin, calitativ mai bun. Îmi plac mâncărurile mai rafinate, mai sănătoase. La prânz câteodată îmi comand un platou cu brânzeturi franţuzeşti şi struguri. Am prins gustul vinului roşu bun, am acasă o colecţie de vinuri şi îmi place să beau un pahar seara, la o cină frumos decorată cu lumânări. Îmi place mai mult starea pe care mi-o dă mâncarea, nu doar nevoia de a mânca, în sine”, a marturisit Dana Săvuica pentru Click.ro.

Citeste articolul pe PlayTech

 49 total views

Citeste si:  Cum a descris-o Dana Săvuică pe Bianca Drăgușanu. Cu siguranță nu-i va pica bine