miercuri 1 decembrie 10:04 AM

Abonare la google news

Dan Petrescu, suporterul Universității Craiova la derby-ul cu FCSB. Ce a făcut la golul de 3-2 al „roș-albaștrilor”. „Trăim la intensitate maximă!”


Dan Petrescu a fost suporterul Universității Craiova la derby-ul cu FCSB, scor 2-3, iar reacția antrenorului campioanei României la golul marcat de formația roș-albastră în prelungiri nu a fost una tocmai bună.


„Bursucul” a urmărit derby-ul pierdut de Universitatea Craiova cu FCSB, scor 2-3, în etapa a 17-a din Liga 1, iar Bogdan Mara a dezvăluit că antrenorul campioanei României și-ar fi dorit un alt rezultat.

Bogdan Mara, oficialul formației din Gruia, susține că Dan Petrescu a trăit la intensitate maximă partida dintre cele două rivale din Liga 1, iar reacția acestuia nu a fost una tocmai bună la golul marcat de Andrei Cordea în minutul 90+1 al duelului de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Dan Petrescu, suporterul Universității Craiova la derby-ul cu FCSB

Totodată, Bogdan Mara susține că Dan Petrescu este dedicat 100% echipei din Gruia, iar de multe ori se închide în biroul său de dimineață până seara.

„Campionatul se joacă. Trăim la intensitate maximă și meciul nostru, și al adversarilor. Eu m-am enervat. Nu vreau să spun ce a făcut Dan Petrescu. Eram la el la birou la ora meciului, el a rămas singur la birou după, că așa face, se închide la el în birou și stă de dimineață până seară”, a spus Bogdan Mara, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Bogdan Mara: „Craiova n-a ieșit din lupta pentru titlu!”

Bogdan Mara a vorbit și despre lupta pentru titlu din Liga 1, iar acesta este de părere că Universitatea Craiova mai are șanse la prima poziție, toate acestea deoarece este o echipă puternică și poate să profite de înjumătățirea punctelor în play-off.

„Eu nu cred că a ieșit Craiova din lupta pentru titlu, chiar dacă e distanța mare. E o echipă puternică, iar cu înjumătățirea punctelor, totul este posibil”, a transmis Bogdan Mara.

Prosport.ro