vineri 3 decembrie 10:33 AM

Abonare la google news

Dan Petrescu selecționer fără apucături la campioana CFR Cluj


Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre perioada petrecută la Unirea Urziceni când a colaborat cu Dan Petrescu.


Despre ultimul s-a vehiculat informația că l-ar putea înlocui în funcție pe Mirel Rădoi la prima reprezentativă.

Dan Petrescu a mai fost dorit la echipa națională și în 2017, când Cristoph Daum a fost dat afară, însă atunci, când era tot sub contract cu CFR Cluj, nu a ajuns la un acord cu oficialii de la Casa Fotbalului.

Dan Petrescu, selecționer fără comportamentul de la CFR Cluj! „Vă dau în scris că n-o să înjure pe nimeni. Poate în gând”

Mihai Stoica are mare încredere în Dan Petrescu, despre care spune că poate face minuni la prima reprezentativă.

„Poate să schimbe sistemul în două zile. Aşa a făcut la Urziceni şi aşa a câştigat campionatul. Lui Dan Petrescu nu îi trebuie timp, Petrescu e om de acţiune,

Nu o să înjure niciodată Petrescu, dacă ajunge selecţioner, vreun jucător la echipa naţională, niciodată. Credeţi că l-a înjurat vreodată pe Maftei? Niciodată.

Păi, Manea e Manea, Maftei era Maftei! Vorbim de un jucător de 30 de ani. Dacă ajunge acolo, vă dau în scris că n-o să înjure pe nimeni. Poate în gând”, a declarat MM Stoica pentru Telekom Sport.

„Patronul de la Urziceni ne dădea afară pe amândoi, ne punea la loc după”

Fostul colaborator al lui Dan Petrescu din perioada Unirea Urziceni a fost întrebat dacă „Bursucul” era problematic în relaţia cu conducătorii: „Nu avea treabă cu patronul. Patronul de la Urziceni ne dădea afară pe amândoi, ne punea la loc după. Nu au fost probleme, n-am avut niciodată cu el. Cu Petrescu chiar a fost ok”.

Dan Petrescu (53 ani) s-a despărţit pe 30 noiembrie 2020 de CFR Cluj și a semnat cu Kayserispor. Apoi s-a întors la gruparea din Gruia cu care a obţinut trei titluri consecutive în România, 2017/2018, 2018/2019 şi 2019/2020.

Prosport.ro