Abonare la google news

Dan Petrescu, salvarea lui Poli Iași în acest sezon al Ligii 1? „E un antrenor cu multă experiență!” | VIDEO

Dan Petrescu (53 de ani) a decis să își dea demisia de la Kayserispor, iar numele său a fost vehiculat în contextul unei posibile reveniri în Liga 1.

Fost președinte la Poli Iași și Dinamo, Florin Prunea l-a propus pe Dan Petrescu în Copou, în direct la ProSport Live, ca înlocuitor al lui Andrei Cristea, după ce conducerea a decis ca acesta din urmă să revină la calitatea sa de jucător cu normă întreagă.

Prezent la ședința de joi, ce a avut loc la sediul Ligii Profesioniste de Fobtal, pe tema implementării VAR în Liga 1, Cornel Sfaițer a vorbit, printre altele, despre posibilitatea ca Dan Petrescu să o antreneze pe Poli Iași.

Citeste si:  Tradiţii de Florii. Îmbrăcaţi în straie populare, oamenii dintr-un sat din Moldova au mers cu ramuri de salcie şi flori la Biserică VIDEO

Cornel Sfaițer, despre posibilitatea ca Dan Petrescu să o antreneze pe Poli Iași

Oficialul lui Sepsi Sfântu Gheorghe nu vede posibilă o astfel de colaborare, având în vedere istoricul lui Dan Petrescu și poziția din clasament a moldovenilor. Poli Iași ocupă ultimul loc în Liga 1.

„(n.r. L-ați vedea pe Dan Petrescu antrenor în Moldova?) E greu, e greu! Dan Petrescu a fost ani la rând campion în România, ne aducem aminte perioada Urziceni, după care CFR-ul, o perioadă fantastică pentru dânsul. E un antrenor cu multă experiență, a antrenat la un nivel bun și în alte campionate, și în China, și în Arabia, și în Rusia.

Nu pot să comentez eu dacă a făcut o alegere bună sau nu, dar sunt sigur că Dan Petrescu va avea oferte în viitor”, a spus Cornel Sfaițer, după Adunarea Generală de la LPF.

Citeste si:  Raed Arafat, despre noile măsuri din Capitală: Nu putem sta să vedem cum spitalele sunt pline, iar oamenii nu respectă regulile

Andrei Cristea a fost suspendat din funcția de antrenor al lui Poli Iași, după ce a avut un derapaj la adresa arbitrului Radu Petrescu.

Pe filmări se aude cum Andrei Cristea îi spune „centralului”: „Petrescule, fugi la vestiare, băi infractorule”. Arbitrul a scris însă în raport că fostul antrenor al lui Poli Iași i-ar fi spus „Mai bine mureai la operație” și „Mai bine rămâneai paralizat”. Primarul Mihai Chirica a reacționat imediat și l-a criticat pe Andrei Cristea.

Citeste si:  România cere o cooperare regională pentru a dezvolta proiecte eoline pe mare

Citeste articolul pe ProSport