vineri 26 noiembrie 11:20 AM

Abonare la google news

Dan Petrescu nu a mai suportat și a izbucnit la conferința de presă: „În ultimii 5 ani doar CFR a contat în Europa”

Dan Petrescu a încercat să se apere după ce CFR Cluj a pierdut în deplasare cu Randers, scor 1-2, și nu mai are nicio șansă să evite ultimul loc în grupa de Conference League.


Dan Petrescu: „În ultimii 5 ani singura echipă care a făcut ceva a fost CFR”

Antrenorul campioanei României a ținut să le reamintească celor prezenți la conferința de presă de după meci că singurele performanțe internaționale obținute de fotbalul românesc în ultimii ani sunt legate exclusiv de echipa din Gruia. Iar majoritatea lor au fost obținute cu el pe bancă.

Știu că acum vor fi multe critici, dar să nu uităm că în ultimii 5 ani singura echipă din România care a făcut ceva a fost CFR. Naționala nu a făcut nimic, echipele de club 0. Singura care a ținut steagul sus a fost CFR. Asta e realitatea, anul ăsta nu a fost prea bun în Europa. Trebuie să gândim o strategie învingătoare pentru sezoanele următoare”, a spus Dan Petrescu la finalul partidei din Danemarca.

De asemenea, Petrescu a recunoscut superioritatea celor de la Randers, dar consideră că echipa sa putea obține mai mult din acest meci dacă beneficia de mai multă șansă.


E clar că gazdele au meritat victoria. Dacă nu luam acel gol imediat după 1-1, erau speranțe să câștigăm pe final. Prima repriză au dominat-o ei, dar a doua a fost mai echilibrată. E foarte ciudat, pentru că în a doua au dat două goluri, iar în prima nu au marcat. Pe final cred că mai meritam și noi un gol, am avut niște ocazii importante, la fel ca la 0-0.

E clar că cei de la Randers au foarte mulți jucători de atac foarte buni, de asta sunt pe locul 3 în Danemarca. Cu puțin noroc, puteam scoate mai mult. Un egal ar fi fost bun pentru moral, nu pentru calificare”, a mai spus antrenorul campioanei.

Cum a explicat „Bursucul” faza golului care a adus victoria echipei daneze

Dan Petrescu a fost întrebat și de schimbările pe care le-a efectuat în repriza secundă, dar și despre faza golului victoriei marcat de danezi în minutul 76 din lovitură liberă.

Alibec a făcut foarte puține antrenamente, m-am gândit că Susic poate veni cu ceva în atac pentru că e mai ofensiv decât Cristi Manea. La prima atingere, a dat pasă de gol, deci a fost o schimbare inspirată. Când am egalat speram că vom câștiga, așa am simțit, dar acea lovitură liberă a schimbat meciul. Și la 2-1 am avut o reacție bună, am avut niște ocazii.

Era distanța mare, cred că 35 de metri, nu poți sta cu prea mulți oameni în zid. Acolo au decis jucătorii. Nu credeam că putem lua gol de la asemenea distanță, dar a bătut excelent, mingea a luat și iarba. Trebuie să revăd golul, nu s-a văzut bine de pe bancă”, a explicat Dan Petrescu la conferința de presă.

Ironii fine la adresa lui Dan Petrescu după eliminarea din Europa. Ce i s-a transmis antrenorului de la CFR

Playsport.ro


Stirile.eu