vineri 3 decembrie 4:01 PM

Abonare la google news

Dan Petrescu, mesaj către Denis Alibec. Antrenorul i-a transmis atacantul ce trebuie să facă pentru a fi reprimit în lot! „Au mai fost cazuri”


Denis Alibec l-a supărat la culme pe Dan Petrescu, în timpul partidei cu Academica Clinceni. Atacantul a plecat de pe banca de rezerve, după ce a văzut că nu va fi introdus în teren.


Așa cum Prosport a anunțat, fotbalistul va sta în afara lotului pentru partida cu Chindia Târgoviște, dar va fi reprimit în lot din etapa viitoare.

Însă doar dacă Alibec îi va cere scuze lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu, mesaj către Denis Alibec. Antrenorul i-a transmis atacantul ce trebuie să facă pentru a fi reprimit în lot! „Au mai fost cazuri”

Omrani și Debeljuh au pățit la fel!

Așa cum a amintit antrenorul CFR-ului, Alibec este al treilea atacant pe care îl trimite să se pregătească cu echipa secundă. În precedentul mandat la echipa clujeană, Omrani a fost și el pedepsit pentru comportament nesportiv în afara terenului, dar a fost reprimit în lot.

La fel s-a întâmplat luna trecută și cu Gabriel Debeljuh. Croatul l-a supărat pe Dan Petrescu, după ce s-a plâns că nu se poate antrena din cauza problemelor medicale, dar apoi a refuzat să facă investigații. Antrenorul l-a bănuit că încearcă să „dribleze” ședințele de pregătire și l-a trimis la echipa secundă. La reprimit în lot după ce și-a cerut scuze.

„A fost o decizie a lui, o decizie a clubului. În continuarea dacă el își revine, cazul Debeljuh, cazul Omrani a fost cu mine. Băieții când greșesc își cer scuze. Dacă el își va cere scuze va fi reprimit și totul e normal, ca înainte. Mai sunt 5 jocuri, el e încă sub contract. Dacă își dorește să joace e binevenit, dacă nu e decizia lui”, a declarat Dan Petrescu.

Dumitru Dragomir a comentat cazul la ProSport Live: „Amândoi au dreptate. Păi, ce, mă, e slugă? E cârpă să șteargă cu el pe jos? Ce Dumnezeu… Trebuia să îi spună: «Bă, băiatule, la mine nu joci» și gata. Nu îl mai ținea rezervă atâta timp. Dar și Dan Petrescu e omul dracu’, să știți”.

Prosport.ro