sâmbătă 20 noiembrie 11:31 PM

Abonare la google news

Dan Petrescu, explicații despre victoria greoaie cu Craiova: „Trică a încercat să ne surprindă”. Ce a spus despre preluarea echipei naționale

CFR Cluj a câștigat cu greu meciul de pe terenul celor de la FC U Craiova 1948, scor 2-0, iar la final antrenorul Dan Petrescu a tras concluziile.


„Important e că n-am primit gol și am mai câștigat un meci. Echipa adversă a jucat bine, se vede că a venit un antrenor care cunoaște clubul. A făcut niște schimbări și a încercat să ne surprindă, dar experiența noastră cred că a făcut diferența. Azi a fost prima oară când un jucător de pe bancă a intrat și a înscris.

CFR a fost mereu o echipă bună în ultimii 10-15 ani, dar campionatul e lung. Mai sunt 24 de meciuri, se pot întâmpla multe. Parcursul e peste așteptări. E prima dată când din 16 meciuri o echipă câștigă 14, doar când jucam eu la Steaua în generația aia extraordinară se mai întâmpla să câștigăm 100 de meciuri”, a declarat Dan Petrescu după victoria cu FC U Craiova.


„Adversarii din Conference League sunt peste nivelul campionatului românesc”

Joi, de la ora 22:00, CFR Cluj întâlnește în deplasare pe Randers în grupele Europa League. Dan Petrescu a vorbit și despre această partidă.

Am avut 2-3 ani foarte buni în Europa, dar a fost o excepție. Ăsta e nivelul fotbalului românesc. Adversarii din Conference League sunt peste nivelul campionatului românesc. Am avut și ghinion, trebuia să avem 4 egaluri. Joi va fi foarte greu, jucăm cu locul 3 din Danemarca, dar trebuie să mergem să ne jucăm șansa. Posibil să fie ceva schimbări.

„Eu dacă aș fi la națională, atunci aș vorbi. Fiecare are viziunea lui, eu mă concentrez doar la CFR Cluj acum” – Dan Petrescu

Prosport.ro


Stirile.eu