17 martie 5:24 PM

Abonare la google news

Dan Nistor a dezvăluit motivul pentru care celebrează golurile cu acest salut: „Îmi umple inima de bucurie”

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Dan Nistor (32 de ani), a dezvăluit ce se află în spatele gestului de a saluta milităreşte, după ce marchează un gol.

Jucătorul vicecampioanei, Dan Nistor, celebrează astfel o reuşită imitând o manifestare a fiului său. Gestul este practic dedicat lui Matteo, băiatul său în vârstă de 4 ani.

Mijlocaşul oltenilor nu mai salutase de mult timp, mai precis de la meciul de titlu din vara trecută, cu CFR Cluj, când a deschis scorul, dar oaspeţii au marcat apoi de trei ori pe „Ion Oblemenco”.

Dan Nistor a dezvăluit motivul pentru care celebrează golurile cu acest salut: „Îmi umple inima de bucurie”

„Jucându-mă des cu fiu-meu prin casă, tot zice că el e căpitanul și face salutul acesta al militarilor. Dimineața, la prânz, seara, practic de fiecare dată când mă vede. Și eu, la rândul meu, de fiecare dată când marchez mă duc către camera televiziunilor de pe marginea terenului și imit fix aceeași mișcare pe care o face și el în acel moment din fața televizorului. E practic salutul nostru și îmi umple inima de bucurie de fiecare dată” spune Dan Nistor, care a marcat pentru prima oară în acest sezon în meciul cu UTA, câştigat de Universitatea Craiova cu 2-0.

Dan Nistor a deschis scorul şi a fost declarat MVP-ul partidei. „Ne bucurăm foarte mult că am câștigat și că nu am primit gol. Le dedicăm golul celor de la Craiova Maxima, au trecut 38 de ani de la acea victorie uriașă. Eu zic că începem să jucăm ce vrea mister. Vom lucra și mai mult și asta se va vedea pe viitor. Avem două finale cu FCSB și cu CFR Cluj, apoi va veni play-off-ul și va fi care pe care. Îmi pare nespus de rău de Mirel Rădoi și să sperăm că își va reveni destul de repede pe banca naționalei” a declarat Dan Nistor la finalul meciului cu UTA.

Cotat la 1.1 milioane de euro, Dan Nistor are în acest sezon un gol şi cinci pase decisive în 30 de meciuri pentru Universitatea Craiova, echipă cu care mai are contract până în vara anului viitor. Nistor nu a mai fost convocat la lot de Mirel Rădoi, după ce fusese integralist în jocul cu Irlanda de Nord, din Liga Naţiunilor, în toamna trecută.

Citeste articolul pe ProSport