Abonare la google news

Dan Chitic, apariție inedită la conferințele Clubului SOV

Clubul SOV organizează în a doua și a treia zi de Paști, pe 3 și 4 mai, de la ora 16.00, două conferințe online https://news.sov.club/ la care este invitat să participe și publicul, unde vor fi invitați realizatorul tv Mihai Tatulici, prof. univ. dr. ing. Daniel Condurache și avocatul Dan Chitic.

Evenimentul de luni, unde vorbitorul principal este profesorul Daniel Condurache, are ca temă ”Revelația în științele exacte”, în timp ce conferința de marți se intitulează ”COVID – drepturile omului contra drepturilor oamenilor”, lucru deloc surprinzător având în vedere că îl are ca invitat pe liderul protestelor anti-restricții din România, Dan Chitic.

Citeste si:  Cum arată acum fiul Nadiei Comăneci. Dylan are 14 ani acum și e o apariție rară

O altă noutate a Clubului este aceea că fostul ministru de Externe Adrian Severin se alătură lectorilor clubului SOV pentru a preda cursuri de Politică Externă, domeniu care l-a consacrat pe Severin în viața publică din România și din Europa.

Cursurile Clubului SOV https://sov.club au ajuns în cea de-a 17-a zi de desfășurare, iar oferta finală pentru membrii săi nu este deloc modestă:

Citeste si:  Un curier de 19 ani, bătut măr de un bărbat turbat de furie. Tânărul parcase pentru două minute pe locul acestuia

”Poți primi sume între 100.000 și 300.000 de EURO pentru a-ți lansa propria afacere;

Poți primi finanțare gratuită pentru afacerea pe care o ai deja;

Poți primi consultanță gratuită pentru afacerea ta;

Poți primi 1.000.000 de EURO pentru a-ți lansa propriul partid politic;

Poți învăța, în 3 luni, lucruri pe care majoritatea nu le învață într-o viață;

Citeste si:  La cât timp după rapel este indicat să ne facem testul de anticorpi. Medicii Adrian Marinescu şi Valeriu Gheorghiţă ne avertizează să nu ne grăbim

Poți ajunge un membru al elitelor acestei țări;

Poți învăța lucruri pe care puțini le cunosc, iar cei care le cunosc nu vor să ți le spună”, se menționează în prezentarea oficială a Clubului de pe site-ul organizației.

Citeste articolul pe Stiripesurse