Abonare la google news

Dan Barna, după moartea unui lider european: Hans van Baalen a fost un prieten al României şi al USR PLUS

Vicepremierul Dan Barna a afirmat, vineri, după aflarea morţii preşedintelui ALDE Europe, Hans van Baalen, că acesta a fost un prieten al României şi al USR PLUS, adăugând că întâlnirile cu el au fost sinonime cu una dintre cele mai importante etape ale maturizării politice a partidului.

„Am primit astăzi o veste tristă – a murit Hans van Baalen, preşedintele ALDE Europe, un luptător pentru valorile liberale europene şi un prieten al României şi al USR PLUS”, a scris Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:  Valeriu Gheorghiță, anunț despre programarea pentru vaccinarea anti-Covid-19. Din ce dată va fi disponibilă și cum se va face

El adaugă că întâlnirile cu acesta „au fost sinonime cu una dintre cele mai importante etape ale maturizării politice” a formaţiunii.

„Pentru mine, pentru noi, USR PLUS, preşedintele Hans van Baalen şi întâlnirile cu el au fost sinonime cu una dintre cele mai importante etape ale maturizării noastre politice, intrarea în familia ALDE Europe, în grupul Renew Europe şi alături de oameni care preţuiesc valorile şi principiile europene mai presus decât orice altceva. Îi mulţumesc domnului Hans van Baalen pentru tot ceea ce a făcut pentru liberalismul european şi pentru obiectivul de a aduce mai multă Europă pentru toţi cetăţenii europeni”, spune vicepremierul.

Citeste si:  Ministrul Finanţelor anunţă investiţii record în economia României, în acest an

Citeste articolul pe Stiripesurse