Abonare la google news

Dan Barna, despre existența unor tensiuni între premierul Florin Cîţu şi miniştrii USR-PLUS: „Năzbâtii despre sabotaje imaginare”

Vicepremierul Dan Barna a negat miercuri că ar exista tensiuni între premierul Florin Cîţu şi miniştrii USR-PLUS. El spune sunt discuţii „fireşti” pentru a se găsi cele mai bune soluții la problemele guvernării.

„Resping această speculaţie foarte clar. Sunt discuţii pe care le avem între noi, miniştri din oricare din partidele din coaliţie. Sunt discuţiile fireşti legate de a găsi cele mai bune formule de buget sau de decizie de policy pe celelalte teme. Este un lucru firesc. Nu există tensiuni, citez, diverse năzbâtii despre sabotaje imaginare şi alte lucruri, nu au nicio legătură cu realitatea”, a declarat miercuri Dan Barna, vicepremier și copreședinte al Alianței USR-PLUS, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, în Guvern este un dialog ”foarte corect”. „Avem un dialog foarte corect”, a afirmat vicepremierul, după ce s-a imunizat cu a doua doză de vaccin anti-COVID la Centrul de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Carol Davila”.

Modul de funcționare al Coaliției de guvernare este „un dans în trei” și, pe măsură ce lucrurile avansează, este normal că nu toți din partide sunt 100% de acord, declara marți Ionuț Moșteanu, liderul deputaților USR PLUS, despre informațiile privind nemulțumirile lui Florin Cîțu.

Editor : B.P.


Sursa: Digi24