Abonare la google news

Dan Barna, chemat să dea explicaţii la Antifraudă. Vicepremierul, audiat în dosarul fondurilor europene!

Dan Barna, chemat să dea explicaţii la Antifraudă. Dan Barna a fost citat la Departamentul pentru Luptă Antifraudă, pentru a da explicații despre fondurile europene accesate prin intermediul firmelor lui.

Dan Barna, chemat să dea explicaţii la Antifraudă. Vicepremierul, audiat în dosarul fondurilor europene!

„Am spus în numeroase interviuri că sunt complet disponibil și vreau să clarific orice chestiune legată de activitatea antreprenorială pe care am desfășurat-o înainte de a intra în politică.
În aceste zile solicitarea mea a dat roade și am primit o invitație de la DLAF pentru, și citez, “furnizarea informațiilor pe care le dețineți în legătură cu activitatea desfășurată în cadrul proiectului” aflat în verificare.

Citeste si:  Vicepremierul Kelemen Hunor: Săptămâna viitoare vom adopta OUG pentru intensificarea campaniei pe tema vaccinării anti-COVID

Era foarte bine dacă această invitație nu s-ar fi lăsat atât așteptată – am solicitat chiar eu acest lucru încă din campania de la prezidențiale din 2019, când s-au speculat din păcate enorm de multe neadevăruri în spațiul public.

Acum sper că odată cu această invitație, pe care o voi onora cu încredere, să se lămurească toate aspectele, iar verificarea începută în campania electorală să își încheie parcursul și să scurteze drumul adevărului către lumină. Adevărul, onestitatea și transparența au caracterizat întreaga mea carieră – în politică și înainte – iar prezența mea la DLAF este exact garanția că asta nu este un slogan, ci un crez.”, a spus Barna.

Citeste si:  Raed Arafat, dezvăluiri despre restricțiile de Paște: ”Nu s-a pus problema să reprogramăm slujba”

Liderul USR, Dan Barna, spunea pentru G4media, în urmă cu câteva zile, că nu a fost audiat și nu are nici o calitate în dosarul deschis în octombrie 2019 de DNA Alba după o achetă Rise Project în care era acuzat că că ar fi ”supervizat”, când era în mediul privat, ”fraude și conflicte de interese cu fonduri UE”. Barna mai spune că este dispus să răspundă la orice întrebări pentru a închide ” această permanentă zornăitoare care, din când în când, apare în spațiul public”. Vicepremierul a mai spus că, în paralel, este în desfășurare și o anchetă realizată de Departamentul de Luptă Anti-Fraudă (DLAF). Liderul USR a afirmat că ar fi dispus să facă un pas înapoi doar în momentul în care ar fi pus oficial sub acuzare.

Citeste si:  Nelu Tătatu dă de pământ cu noul ministru al Sănătăţii: Cum se putea evita tragedia de la Matei Balş: Avea acea ordonanţă de urgenţă!

Citeşte şi: Dan Barna, consternat de închiderea dosarului 10 august. „O hotărâre cel puțin stupefiantă. Nu putem să ridicăm din umeri la nesfârșit”
 

Citeste articolul pe RomaniaTV

 45 total views