Abonare la google news

Dan Barna, chemat la Departamentul de Luptă Anti-Fraudă: „Vreau să clarific orice chestiune”

  • Dan Barna a fost invitat la Departamentul de Luptă Anti-Fraudă (DLAF)
  • Va da declarații cu privire la reportajul apărut pe RiseProject
  • Rise Project a publicat, în 2019, un articol în care acuza firma lui Dan Barna că multe proiecte au eşuat

Vicepremierul Dan Barna a fost invitat la Departamentul de Luptă Anti-Fraudă (DLAF) în legătură cu reportajul apărut pe RiseProject.

Am spus în numeroase interviuri că sunt complet disponibil şi vreau să clarific orice chestiune legată de activitatea antreprenorială pe care am desfăşurat-o înainte de a intra în politică.

În aceste zile solicitarea mea a dat roade şi am primit o invitaţie de la DLAF pentru, şi citez, aflat în verificare. Era foarte bine dacă această invitaţie nu s-ar fi lăsat atât aşteptată – am solicitat chiar eu acest lucru încă din campania de la prezidenţiale din 2019, când s-au speculat din păcate enorm de multe neadevăruri în spaţiul public”, anunţă Dan Barna.

Citeste si:  Iordnescu jr. presiune pe „cavalerii fluierului” înaintea duelului de la Mediaș: „Ne dorim să nu fie greşeli de arbitraj!”

El spune că va merge la DLAF.

Acum sper că odată cu această invitaţie, pe care o voi onora cu încredere, să se lămurească toate aspectele, iar verificarea începută în campania electorală să îşi încheie parcursul şi să scurteze drumul adevărului către lumină. Adevărul, onestitatea şi transparenţa au caracterizat întreaga mea carieră – în politică şi înainte – iar prezenţa mea la DLAF este exact garanţia că asta nu este un slogan, ci un crez”, conchide Barna.

Citeste si:  Florinel Coman, discurs eveniment după victoria cu Dinamo: „Vreau să simt din nou asta!” Cum crede că va putea să îl urmeze pe Dennis Man

Dan Barna, subiectul unei anchete Rise Project

Rise Project a publicat, în 2019, un articol în care acuza firma lui Dan Barna că multe proiecte au eşuat, iar liderul USR este „supervizorul senin al unor fraude şi conflicte de interese cu fonduri UE”.

În replică, Dan Barna a cerut ca DLAF să trimită de urgenţă documentele la DNA, pentru că ştie că „asta e comanda politică pe care au primit-o”. El menţiona că nu sunt nereguli în acele proiecte, că a răspuns deschis tuturor întrebărilor tuturor celor care au solicitat detalii despre acest subiect.

Citeste si:  ULTIMA ORĂ 4841 de cazuri noi de COVID din 31.592 de teste și 96 de decese în ultimele 24 de ore

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 44 total views