Abonare la google news

Dan Alexa condamnă implicarea lui Gigi Becali la FCSB: „Înainte era mai cu perdea, antrenorii dădeau impresia că pot decide”

Dan Alexa, antrenorul echipei CSM Reșița, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre situația antrenorilor de la FCSB și implicarea patronului Gigi Becali.

Patronul de la FCSB a recunoscut că el a fost cel care a făcut cele trei schimbări din minutul 30 al meciului cu UTA Arad din etapa a treia a Ligii 1.

Dan Alexa este de părere că implicarea lui Gigi Becali la FCSB nu face decât rău echipei, iar ca drept dovadă stă faptul că roș-albaștrii nu mai reușesc să câștige titlul.

Dan Alexa, despre implicarea lui Gigi Becali peste antrenorii de la FCSB

De asemenea, antrenorul echipei din Liga 2 a remarcat faptul că implicarea lui Gigi Becali la FCSB este mai evidentă în ultima perioadă decât a fost vreodată. Totodată, Dan Alexa a explicat că antrenorii care acceptă oferta lui Gigi Becali își asumă declarațiile și implicarea patronului de la FCSB.

„Înainte era mai cu perdea, antrenorii dădeau impresia că pot decide. Domnul Becali a spus foarte clar. A spus că nu îl interesează și sunt banii lui. Îmi pare rău pentru că echipa aia are niște jucători de foarte mare talent, iar într-un mediu mai profesionist ar putea crește mai mult. Un club trebuie condus așa cum trebuie… În momentul în care antrenorul își pierde credibilitatea, atunci nici jucătorii nu au cum să crească. Eu cred că FCSB are jucători foarte buni, care cumva nu pot să progreseze sau sunt în regres acolo.

Dacă accepți oferta de la Steaua (n.r. FCSB), știi ce te așteaptă. Probabil nu se aștepta să fie chiar așa. Chiar în momentul ăsta e totul fără perdea. Noi discutăm degeaba. Nu văd niciun fel de problemă pentru că este echipa dânsului. În ultimii patru ani, sunt tot mai jos”, a spus Dan Alexa, la ProSport Live.

Citeste articolul pe ProSport