marți 19 octombrie 12:32 PM

Abonare la google news

Daliana Răducan, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Răzvan Simion: E ca o sinergie ceea ce trăim!

Daliana Răducan, dezvăluiri incendiare. Cei doi locuiesc împreună și se înţeleg de minune, iar cunoscuţii aşteaptă următorul pas în relaţie.


Daliana Răducan, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Răzvan Simion

„Amândoi am ajuns la concluzia că suntem mai valoroși împreună decât separați. Știm să ne potențăm unul pe celălalt, e ca o sinergie ceea ce trăim. Am înțeles cât de important este să ai alături persoana potrivită și că cele mai frumoase lucruri se trăiesc în doi. Acasă eu sunt amfitrioana, iar el este invitatul VIP. Funcționăm ca o baterie externă unul pentru altul.”, a declarat Daliana pentru Viva.

Întrebat de jurnalişti dacă îşi doreşte un copil, Răzvan a venit cu un răspuns surprinzător.


„Copilul nu e un gând, e un fruct”, a declarat Răzvan cu zâmbetul pe buze.

Răzvan Simion se însoară cu Daliana Răducan? Prezentatorul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o brunetă, care spun fanii, că ar semăna leit cu Lidia Buble. Recent, o postare făcută pe Instagram a stârnit semne de întrebare în rândul fanilor.

Răzvan Simion se însoară cu Daliana Răducan? Moderatorul TV a publicat o fotografie alături de iubita lui, Daliana Răducan în timp ce se îmbrățișau. Internauții nu au trecut cu vederea descrierea folosită în dreptul fotografiei.

”Din multe vieți… mulți ani pentru aceasta viață!”, a scris Răzvan Simion în dreptul fotografiei cu iubita lui.

Daliana s-a bucurat de cea mai frumoasă zi de naștere petrecută la poalele munților, savurând un pahar de șampanie și visând la un viitor alături de Răzvan Simion: ”Doar bine… 31 de ani, azi”, a scris și Daliana Răducan pe Instagram.

Lidia Buble îşi exprimă sentimentele faţă de cel cu care s-a iubit. Blondina a recunoscut că ţine foarte mult la vedeta Antenei, însă ca prieten. Totodată, prezentatorul este în continuare managerul ei şi au foarte multe proiecte în desfăşurare.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.

Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble într-un instastory pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit. Imagini de la cununie şi ce a postat după aceea pe reţelele de socializare
 

Romaniatv.net


Stirile.eu