Abonare la google news

Dacian Cioloș: Nu putem spune că merge bine vaccinarea. Responsabil de campania de vaccinare este premierul Cîțu, el a insistat să fie. Doamna Mihăilă s-a implicat permanent, deși nu e responsabilă de felul în care evoluează campania

Chestionat la Digi24.ro dacă e mulțumit de activitatea ministrului Sănătății Ioana Mihăilă, co-președintele  USR-PLUS Dacian Cioloș a răspus: „Da, sut mulțumit”, apreciind că aceasta „livrează” și se implică în reforma sistemului de sănătate, a început să facă concursuri pentru posturile din spitale și are pregătite proiecte de investiții.

„Știu că a început și cu Banca Europeană de Investiții discuții – instituție care acordă asistență/consultanță – că să demareze proiecte de inevstiții, pentru că aceastea sunt elemente din programul de guvernare… și e foarte prezentă și în campania de vaccinare, chiar dacă de această campanie nu ea este responsabilă. Campania de vaccinare a fost asumată de premierul Cîțu”, a comentat Dacian Cioloș.

Întrebat dacă este mulțumit de rezultatele campaniei de vaccinare, liderul USR PLUS a reptatat faptul că premierul Cîțu este cel care a insistat să coordoneze Campania de vaccinare, subliniind că nu are cum să fie mulțumitor procentul de „30 și ceva la sută” de persoane vaccinate.

„Premierul Cîțu, când s-a format Guvernul, el a insistat sa coordoneze direct campania de vaccinare. Nu știu care este percepția publică, dar ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, nu are instrumente de coordonare. Campania este în coordonarea Guvernului, mai precis în directa subordonare a domnului Valeriu Gheorghiță, care este subordonat premierului. (…) Nu putem spune că merge bine vaccinarea, când ai 30 și ceva la sută persoane vaccinate.”, a comentat Cioloș

 

Sursa foto: Ioana Mihăilă / Facebook


Citeste articolul pe G4Media