sâmbătă 20 noiembrie 2:18 AM

Abonare la google news

Dacian Cioloș, către Rareș Bogdan: „Dacă ai curaj cu adevărat, te așteptăm la negocieri”

Dacian Cioloș îl invită pe Rareș Bogdan să demareze negocieri cu partidul pe care îl conduce pentru formarea unui nou guvern. „Dragă Rareș, dacă ai curaj cu adevărat, te așteptăm la negocieri”, scrie liderul USR pe Facebook. Într-un guvern cu PSD, Cioloș crede că „PNL va avea rolul USR din guvernul precedent”.


Dacian Cioloș: Înțeleg spaima uriașă a celor de la PNL acum, după ce au dat cheile de la casă PSD-ului. Obișnuiți cu proprietatea altora și cu traiul în case naționalizate, pesediștii nu pleacă cu una cu două de la borcanul cu miere. Așa că nu mă miră dorința lui Rareș Bogdan de a cere negocieri cu USR.

Să nu fiți surprinși dacă acceptăm negocierea, doar că ea nu va avea loc prea curând. Iar atunci când asta se va întâmpla, va fi doar cu liberalii curajoși care se opun acestei sinucideri politice.


Ironia sorții este că PNL va afla cum e să fii forța reformatoare dintr-un guvern retrograd care are un sigur interes: să facă bani pentru partid. Practic, PNL va avea în noul guvern rolul USR din guvernul precedent. PSD și UDMR vor face jocurile, vor bloca tot și vor împărți banii și funcțiile între ei. Diferența e că PNL nu e nici struț, nici cămilă, pentru că PNL nu vrea reformă cu adevărat, după cum nu e nici hoț profesionist ca PSD. Slabă mulțumire, e drept, pentru simplu fapt că această „dramedie” e plătită de cetățenii români.

Așa că, dragă Rareș, dacă ai curaj cu adevărat, te așteptăm la negocieri.

Editor : Liviu Cojan


Digi24.ro


Stirile.eu