Abonare la google news

Dacia ia cu asalt Australia. Pe ce modele se bazează constructorul de la Mioveni pe această piaţă VIDEO

Produsele Dacia îşi continuă expansiunea la nivel mondial odată cu sosirea iminentă a firmei româneşti pe piaţa australiană, care tocmai a fost confirmată de importatorul Renault pe această piaţă, grupul Ateco.

Până acum, această companie a importat doar modele Renault, cu o gamă formată în principal din vehicule utilitare, cum ar fi Kangoo şi Kangoo ZE, Trafic şi diverse variante ale Master, în timp ce oferta sa de autoturisme este limitată la Mégane RS şi la crossover-urile Koleos şi Captur.

Catalogul Dacia de pe această piaţă va fi destul de interesant, întrucât nu numai modelele mărcii româneşti prezente în Europa vor fi comercializate, ci şi unele modele din catalogul Renault comercializate pe alte pieţe, precum Renault Duster Oroch, pickup-ul bazat pe Dacia Duster care este livrat în America de Sud, arată motorsactu.com. Oricum, Duster, Sandero şi Sandero Stepway vor fi în oferta Dacia pentru piaţa australiană. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul