Abonare la google news

Dacia deschide online precomenzile pentru primul său model electric. Cât va costa şi când sunt aşteptate primele livrări

Dacia deschide online, din 20 martie, precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” a primului său model electric, primele livrări fiind programate în septembrie, transmite News.ro.

”Începând din 20 martie, Dacia deschide online precomenzile pentru versiunea „Comfort Plus” a primului său model electric. Aceasta va fi disponibilă la preţul imbatabil de 18.100 Euro (TVA inclus). Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh şi poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât şi la un Wall Box sau, opţional, la o bornă DC”, anunţă compania.

Citeste si:  Doar 6 procurori selectați pentru cele 15 posturi de procuror european delegat. Printre ei se numără Ana Dan și Jean Uncheșelu

Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP şi de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranţă, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forţei de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgenţă (buton SOS), aprindere automată a farurilor şi frânare automată de urgenţă.

Citeste si:  Restricții dure așteptate în Italia în următoarea perioadă. Călătoriile în scop turistic vor fi interzise

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue şi Lightning Silver. La aceasta se va adăuga o a patra opţiune, Goji Red.

Garanţia oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul şi de 8 ani sau 120.000 km pentru bateria electrică.

Ulterior vor fi deschise precomenzile pentru versiunea de echipare „Comfort”, disponibilă la preţul de 16.800 Euro (TVA inclus). O variantă destinată clienţilor de flote va fi de asemenea disponibilă, la acelaşi preţ: 16.800 Euro (TVA inclus).

Citeste si:  Statul australian Victoria intră în lockdown. Ce se întâmplă cu Australian Open

Dacia Spring va putea fi achiziţionată de clienţii din România prin intermediul programului RABLA PLUS, subvenție care ajunge la aproximativ 9.000 de euro pentru achiziția mașinilor 100% electrice.

Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021.

sursa: News.ro


Citeste articolul pe G4Media

 48 total views