Abonare la google news

Dacia Bigster – Primele imagini cu interiorul viitorului SUV

Dacia a prezentat conceptul Bigster la începutul acestui an, o avanpremieră pentru primul SUV de segment C al constructorului român. Apar acum primele imagini cu interiorul.

GALERIE FOTO

Dacia Bigster va fi SUV-ul cu șapte locuri, poziționat deasupra lui Duster în gama Dacia. Mașina va fi construită pe platforma CMF-B, care stă și la baza noilor Logan și Sandero.

Modelul va măsura 4,60 metri în lungime, fiind cu 26 de centimetri mai lung decât Duster. Așa cum arată fotografiile publicate de Dacia, Bigster va fi un SUV robust, cu un pronunțat caracter practic și spațiu generos, dar și cu un design foarte îndrăzneț, aspect demonstrat de liniile sale angulare, brute.

Citeste si:  Microsoft va cumpăra o companie de recunoaştere a vorbirii. Suma impresionantă a tranzacției

La două luni de la prezentarea oficială, conceptul și-a făcut apariția pe canalul de YouTube PlaneteGT TV.

Vlogul cu o durată de 11 minute confirmă că imaginile din ianuarie nu erau simple randări digitale, așa cum au speculat mulți dintre cei care le-au văzut, ci fotografii reale cu vehiculul.

Un logo nou, alcătuit din literele “D” și “C”, elemente grafice dreptunghiulare și o semnătură luminoasă nouă definesc o parte frontală nemaivăzută la modelele companiei. Așezate unul lângă celălalt, Bigster și Duster nu seamănă deloc. (vezi GALERIA FOTO).

Citeste si:  Protest de Ziua Sportului. Sindicaliștii vin în fața ministerului de resort: Reclamă lipsa consultărilor și finanțări „sub limita sărăciei”

Plasticul de pe aripi și de pe portiere are o textură interesantă, iar jantele au spițe care imită semnătura luminoasă a farurilor în formă de “Y”. Se regăsește același “Y” și în partea posterioară, acolo unde apar stopurile LED.

Interiorul conceptului Dacia Bigster, văzut printr-un geam închis

Și în filmarea jurnaliștilor, geamurile lui Bigster rămân închise. Se pot observa însă, o serie de elemente relevante. Se regăsește, în spatele volanului, un instrumentar de bord de mari dimensiuni.

Citeste si:  Familia confirmă, modelul britanic Stella Tennant s-a sinucis: Avea o durere profundă și o deznădejde care au făcut-o să se simtă incapabilă să continue

Ceea ce pare să fie un ecran tactil este amplasat deasupra consolei centrale. Se remarcă la bord și volanul cu patru spițe, într-o formă preliminară. Acesta nu prezintă niciun buton și nicio inserție de altă culoare.

Dacia Bigster în versiune de serie va ajunge pe șosele până în 2025.

VIDEO:

Citeste articolul pe Promotor