2 iunie 6:12 PM

Abonare la google news

Cutremurător! Mamă suspectată că și-a ucis cei doi copii! S-a întâmplat în Rucșor, Maramureș

Tragedie în Rucșor, Maramureș, unde o mama și-ar fi omorât cei doi copilași, de patru luni și de doi ani. Femeia a fost reținută la scurt timp și este la audieri.

Conform ultimelor informaţii, femeia are vârsta de aproximativ 30 de ani, este căsătorită, iar cei doi copii erau singurii pe care îi avea. „Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe”, se arată într-o informare a Poliției. (CITEȘTE ȘI: SFÂRȘIT CUTREMURĂTOR PENTRU O ROMÂNCĂ! A FOST UCISĂ DE CĂTRE CONTABILA EI. CRIMA A AVUT LOC ÎN SERBIA)

Cutremurător! Mamă suspectată că și-a ucis cei doi copii! S-a întâmplat în Rucșor, Maramureș

Din nefericire, oamenii legii aveau să noteze în informare că micuții nu mai erau în viață. ”În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat. (NU RATA: CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE! UN REGIZOR DE FILM, ÎN VÂRSTĂ DE 47 DE ANI, A FOST UCIS DE PROPRII SĂI PĂRINȚI)

La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș”, este o informare a Poliției care a început ancheta.

Sursa foto: pixabay.com

Citeste articolul pe Cancan