Curs valutar BNR miercuri, 24 februarie 2021. Creștere ireală pentru euro, de Dragobete

BNR a anunțat noul curs de referință pentru astăzi, 24 februarie. Din păcate pentru toți românii cu credite și chirii plătite în euro, moneda europeană crește considerabil față de ziua de ieri și înregistrează o valoare mai mare. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar de azi se va actualiza.

Euro este din nou în creștere, potrivit cursului valutar interbancar afișat în această dimineață. Moneda se apropie cu pași repezi de valoarea de 4,9, spre disperarea tuturor românilor cu credite și chirii plătite în euro. În aceeași situație se află și lira sterlină, dar și dolarul american, căci ambele monede înregistrează astăzi o valoare mai mare decât cea de ieri.

Citeste si:  Vești cumplite pentru Elena Udrea și Ioana Băsescu. DNA a făcut anunțul chiar azi

Deși cursul valutar arată în timp real valorile tuturor monedelor, acestea se pot schimba până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

Curs BNR euro

Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață, așa cum v-am spus deja, euro este în creștere față de ziua de ieri. Moneda europeană se apropie cu pași repezi de valoarea de 4.9 lei.

Citeste si:  Moderna anunță că vaccinul anti-Covid, distribuit și în România, este eficient împotriva noilor tulpini din Marea Britanie și Africa de Sud

1 euro = 4.8747 lei

Curs BNR dolar american

În aceeași situație ca euro se află și dolarul american. Cursul valutar interbancar informează că moneda este în creștere și înregistrează azi, 24 februarie, o valoare mai mare decât cea din ziua precedentă.

1 dolar american = 4.0131 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui euro și al dolarului american, lira sterlină crește și ea astăzi, potrivit informațiilor oferite în cadrul cursului valutar interbancar, în această dimineață.

Citeste si:  CUTREMUR în Vrancea. Ce magnitudine a avut seismul de miercuri

1 liră sterlină = 5.6808 lei

Cu toate acestea, valorile tuturor monedelor pe care le dețin acum se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor fi afișate valorile lor fixe. CANCAN.RO va actualiza acest articol în jurul orei 13.

Sursa: Cancan

 4 total views