Abonare la google news

Cuplu nou la Survivor România 2021? ”Ne-am sărutat noaptea pe plajă”

Luna iubirii a făcut ravagii în competiția ”Survivor România 2021”. În februarie, pe când Roxana și Andrei se aflau amândoi în junglă, au fost părtașii unui moment de apropieri pe plajă. Mai mult, când unul dintre aceștia a părăsit Republica Dominicană în urma deciziei medicului, au fost surprinse șoapte între ei, descifrate abia acum.

Survivor, între luptă și dragoste. Roxanei i s-au aprins călcăiele după Andrei? Declarațiile Războinicei despre posibilitatea de a forma un cuplu cu noul concurent

„Am o relație foarte bună cu noul meu coleg, Andrei. Empatizez cu el pe foarte multe planuri. E o persoană care îmi aduce aminte de cum sunt prietenii, oamenii mei dragi acasă. Să împărtășesc momente și cu altcineva pe alt plan față de colegii mei e…A fost luna iubirii”, a spus Roxana Ghiță pe 11 februarie, imediat după ce Andrei a intrat în concursul de la Kanal D.

Citeste si:  R.Moldova a primit primul lot de vaccin, oferit de România. Vor fi imunizați medicii din prima linie

„Am un feeling frumos, adică, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine. Am avut, oarecum, o chimie din prima zi, pentru că e foarte ușor să comunic cu el și lui cu mine. Se înfiripă ceva drăguț, sper eu”, a completat Războinica.

Între timp, ea a părăsit Republica Dominicană. În momentul când și-a luat rămas bun de la coechipieri, tânăra s-a oprit mai mult în dreptul lui Andrei, care i-a șoptit: „Să mă cauți când ajungi în Londra”. Ajunsă în România, Războinica a oferit mai multe detalii despre legătura dintre ei doi, în cadrul emisiunii ”Ștafetă Mixtă”.

„Ne-am pupat încă din prima săptămână! Ne-am sărutat la un moment dat pe plajă, în prima săptămână în care a ajuns. Noaptea pe plajă. Ne-am plimbat. Eram efectiv prieteni. Este pur și simplu un lucru fizic, de moment. Nu am avut o relație cu Andrei. Eu țin la el ca prieten și da, mi-a plăcut de el, dar este o chestie atât de inocentă, care nu e de viitor”, a explicat Roxana Ghiță.

„Sper ca Andrei să câștige Survivor”

„Cred că mai mult Andrei mi-a urcat moralul decât Mihaela. Cu Mihaela nu am avut foarte multe conversații. Însă pe Andrei l-am simțit foarte aproape de oamenii nu care stau eu în general în România. Chiar am împărtășit foarte multe lucruri și era o persoană nouă în grup, indiferentă la bisericuțele care existau, la ce strategii se făceau.(…)Eu chiar sper ca Andrei să ajunge în finală, să câștige, de ce nu, Survivor.

Citeste si:  Neamţ: Salvamontiştii intervin în masivul Ceahlău pentru recuperarea a 4 tineri aflaţi în stare de epuizare

Probabil s-ar fi întemeiat ceva, ideea e că din cauza problemelor mele de sănătate nu am mai putut să mă gândesc la nimic altceva decât la mine, să îmi revin. S-a risipit așa orice… Se înfiripase așa la început, dar e o persoană foarte dragă și clar o să ne mai vedem. Îl duce capul, e carismatic, doar că e puțin interiorizat în el și nu cred că este neaparat un impas că am plecat, sper să fie un moment în care să se deschidă”, a mai spus ea.

Citeste si:  Situație COVID-19 la Cluj, marți, 19 ianuarie

Citeste articolul pe PlayTech