Abonare la google news

Cum va fi vremea în ziua de Paște. Zona în care va ploua torențial

Zilele de Paşte vin cu soare şi temperaturi de vară, spun meteorologii. Cel mai cald va fi în sudul ţării, unde se aşteaptă maxime de până la 27 de grade Celsius. Nu scăpăm nici de ploi, în special în zona nordică şi la munte.

Avem parte de zile cu vreme caldă pentru această perioadă. Este adevărat, după-amiază atmosfera devine instabilă în nord şi nord-vest, dar şi la munte. Aici vor fi ploi cu tunete şi fulgere, însoțite de descărcări electrice.

Citeste si:  Vremea azi, 1 februarie. Vin zile cu ploi, dar și temperaturi de primăvară

Sâmbătă însă, se face şi mai cald, dar vremea rămâne instabilă, în special în zonele de munte, dar pe înserat şi în Noaptea de Înviere aversele ajung şi prin sudul ţării.

Vremea în prima zi de Paște

Prima zi de Paşte ne aduce vreme frumoasă. Cel mai cald va fi în sudul ţării, în Lunca Dunării, unde ne aşteptam la temperaturi de peste 27 de grade de Celsius.

Citeste si:  ANM: Cod galben de ceaţă densă, burniţă şi gheţuş în 15 judeţe

La fel de cald va fi şi în Capitală şi vom avea soare în cea mai mare parte a zilei. Cel mai răcoare va fi în partea de nord, în zona Maramureşului, unde temperaturile nu trec de 22 de grade Celsius. Şi prin centru vor fi perioade cu averse torenţiale, însoţite de descărcări electrice.

Citeste si:  Vremea 12 martie. Temperaturi scăzute, un pic de soare în sudul ţării şi precipitaţii în celelalte zone

Luni, temperaturile scad destul de mult, iar vremea devine răcoroasă în vest, în centru şi în nord. În general, va fi o zi plăcută, dar în nord şi în centru se mai aduna norii, iar pe spaţii mici, o să picure trecător.

Citeste articolul pe Stirileprotv