joi 28 octombrie 5:00 PM

Abonare la google news

Cum va fi vremea în perioada 28


Meteorologii au anunţat prognoza meteo în perioada 28 – 30 octombrie 2021. Temperaturile vor fi scăzute dimineaţa, dar peste zi apare soarele. Maximele pot înregistra valori de până la 20 de grade Celsius.


Meteorologii anunţă faptul că ne vom bucura de o vreme frumoasă în toate regiunile ţării, mai caldă vineri, când maxima se va apropia de 20 de grade.

Astăzi, cel mai cald va fi în zona Moldovei, cu maxime de 18-19 grade. Comparativ cu ziua precedentă, vremea este puţin mai caldă şi în celelalte regiuni. La munte este frumos astăzi, cu vânt slab, cu temperaturi de 10-12 grade Celsius.

Cald şi frumos va fi şi în Bucureşti astăzi, cu maxime de până la 17 grade, iar vineri ajunge la 18 grade, potrivit antena3.ro

Prognoza meteo 28 – 30 octombrie 2021. Vreme rece de sâmbătă

În zona Maramureşului, mercurul din termometru ajunge vineri la 19 grade. Temperaturi ridicate vor fi şi în Banat, Transilvania. De asemena şi la Braşov, sunt prognozate 18 grade, 17 la Sibiu şi 18 la Iaşi.

CITEŞTE ŞI: JADOR, PREGĂTIT DE O NOUĂ RELAȚIE DUPĂ DESPĂRȚIREA DE GEORGIANA?! ARTISTUL, SURPRINS ALĂTURI DE O BLONDĂ FOCOASĂ

Sâmbătă, temperaturile încep să scadă în toate regiunile ţării şi în Capitală, astfel că vor fi cel mult 14-15 grade la amiază.

Cer noros sâmbătă în Capitală, iar meteorologii spun că nu este exclus să burniţeze slab.

 

 

Sursă foto: Arhivă Cancan.ro

Cancan.ro