Cum va fi primit Florinel Coman în vestiarul FCSB-ului, după ce a fost prins cu un permis suspect obținut în Ucraina. „O să fie luat la mișto!” Sfat pentru Gigi Becali

Vivi Răchită, fostul jucător al formației roș-albastre, a dezvăluit cum va fi primit Florinel Coman în vestiarul FCSB-ului, după ce a fost prins cu un permis de conducere din Ucraina.

Vivi  Răchită a comentat în legătură cu incidentul în care a fost implicat Florinel Coman, fotbalist prins conducând cu 165 kilometri/ oră pe A2, iar acesta susține că vedeta lui Gigi Becali nu o să fie afectată din punct de vedere fotbalistic după acest incident.

Fostul mare internațional român a avut și un sfat pentru Gigi Becali, după ce latifundiarul din Pipera a dezvăluit că va merge în fața judecătorilor pentru a-l apăra pe Florinel Coman.

Citeste si:  Marius Șumudică, asaltat de oferte înainte să semneze cu Rizespor: „Așteptau să mă demită Gaziantep!” Cu cine s-a sfătuit + Primele reacții la plecarea spre Turcia | VIDEO

Cum va fi primit Florinel Coman în vestiarul FCSB-ului, după ce a fost prins cu un permis din Ucraina

„Nu o să îl afecteze. Nu are nicio treabă ce se întâmplă în afara terenului. Pe el îl afectează în continuare accidentarea suferită în Serbia. Nu îi mai intră… Înainte era într-o formă bună, era la echipa națională. Să ne aducem aminte de „Generația de Aur”… Nu apăreau în presă, dar lucrurile erau mai grave. Eu m-am dus cu Anghel Iordănescu în Emirate, la Al Ain, aveam carnet de 20 de ani în România și am dat examen în Emiratele Arabe Unite pentru că permisele din România nu erau valabile acolo. Nu știu ce are Florinel, dar eu sper să aibă ceva legal.

Citeste si:  Ucraina, un nou lockdown. S-au închis şcolile, restaurantele şi sălile de sport

Eu i-aș recomanda patronului de la FCSB să nu se ducă în fața judecătorului că poate să rămână în cantonament. În calitate de ce să meargă acolo? În sala de judecată nu sunt angajatori, sunt judecători, avocați, martori, dar nu angajatori. O să fie un episod care nu o să îl afecteze din punct de vedere sportiv. O să fie luat la misto de colegii lui, dar psihologic nu are ce să se întâmple pentru că este un jucător puternic”, a spus Vivi Răchită pentru Pro X.

Citeste si:  Dispariția lui Gigi Becali de la TV, secretul succesului FCSB-ului. „E un lucru benefic pentru echipă!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

Sursa: ProSport

 7 total views