vineri 3 decembrie 7:44 PM

Abonare la google news

Cum se va comporta Dan Petrescu la echipa națională: va înjura jucătorii? Verdictul lui Mihai Stoica!


Una din întrebările care se pune în privința eventualei instalări a lui Dan Petrescu la națională, este cum se va comporta acesta la lot. Fostul mare fundaș de la Steaua sau Chelsea este cunoscut drept un antrenor coleric. Este recomandat de rezultate, dar stilul său poate deranja pe șefii de la Federație.


Nu este un secret și că antrenorul a mai avut unele derapaje la adresa jucătorilor. Petrescu a fost surprins, uneori, când înjura jucătorii care îl supărau. Chiar Cristi Manea, internaționalul campionilor, a intrat în gura antrenorului. Acest comportament nu va fi tolerat la echipa națională.

Cum se va comporta Dan Petrescu la națională? Un fost colaborator crede că vom vedea altă față a tehnicianului

Dan Petrescu a devenit favorit pentru a prelua echipa națională. Șefii de la Federație vor un antrenor experimentat, care a demonstrat până acum. Fostul internațional a recunoscut în mai multe rânduri că visează să pregătească selecționata. Și mai mult ca sigur că va schimba modul în care va interacționa cu jucătorii.

Eu chiar nu cred că Petrescu va înjura pe cineva la națională. De fapt, dau în scris că nu se va întâmpla așa ceva. Niciodată nu va înjura Petrescu pe cineva la națională. Nu îl scuz, dar mai contează și pe cine înjură. Credeți că a făcut-o vreodată cu Maftei? Acesta era un jucător cu mare experiență, aveau altă relație. Știu de Manea, dar Manea e Manea, Maftei e Maftei. Sunt sigur că nu va înjura pe nimeni, poate în gând, a declarat Mihai Stoica, la Telekom

Actualul manager al FCSB-ului a lucrat cu Petrescu la Urziceni, unde cei doi au cucerit un titlu. De aceea oficialul a arătat care este principalul atuu al Bursucului.

Nu are nevoie de timp. Petrescu vine pentru rezultate, nu stă de analize. El schimbă sistemul în două zile și știe să își motiveze jucătorii, este foarte important asta. Și la Urziceni a făcut așa și a luat campionatul, a lămurit Stoica

„O întâlnire pe care nu aș fi vrut să o am”. Ce a declarat Petrescu

Dan Petrescu nu a respins oferta federalilor, dar nici nu ar fi vrut să se vadă cu ei acum. Antrenorul a lămurit situația, înainte de meciul cu Chindia.

După cum știți, ieri am avut o întâlnire cu cei de la Federație, pe care nu aș fi vrut să o am. Am zis că aș vrea să se termine campionatul, să vorbim la final, dar au insistat. Plus că patronul a fost informat, fără știința lui nu puteam să mă întâlnesc. Am vorbit cu ei și acum pentru mine subiectul este încheiat în momentul ăsta, a spus Petrescu

 

Playsport.ro